Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Бекам ветува дека при погодок против Јунајтед нема да слави

Go down

Бекам ветува дека при погодок против Јунајтед нема да слави Empty Бекам ветува дека при погодок против Јунајтед нема да слави

Пишување by GBL Вто Фед 09 2010, 16:35

Играчот за врска на Милан, Дејвид Бекам ветува дека нема воопшто да се радува доколку постигне погодок против својата прва љубов, Манчестер Јунајтед во 1/8 финалето од Шампионската лига.

Бекам ветува дека при погодок против Јунајтед нема да слави Img82905484

Тоа ќе биде прва средба на англичанецот против црвените ѓаволи откако го напушти клубот во текот на 2003. година. Тој изјави дека поради почит на сите во тимот и на фановите на Јунајтед тој неможи да си дозволи да се радува доколку постигне погодок против омилениот тим.

„Нема да празнувам доколку погодам против Јунајтед. Премногу го почитувам клубот и неговите фанови. ЗА мене тие се најголемите на светот“.

„Мојот однос со фановите на ѓаволите сеуште ми е важен. Додека бев во клубот поминав неколку тешки период но покрај тоа тие не прекинаа да ме подржуваат. Немаше да успеам без нивната помош“.

„Покрај тоа што веќе не сум во тимот тој сеуште се дел од мене и јас сум негов фан. Доста ми беше тешко да се навикнам дека не сум играч на Јунајтед. Кога еднаш си го облекол црвениот дрес никогаш не посакуваш да го соблечеш. Сеуште сакам Манчестер да победува. Со задоволство еден ден ќе ги одведам моите деца на Олд Трафорд“, изјави Бекс.

Ветеранот призна дека уште кога беше дел од Реал Мадрид тој се плашел дека еден ден ќе мора да игра против црвените ѓаволи. Сепак дополни дека очекува големи емоции од престојниот дуел.

„Уште кога играв во Реал Мадрид се молев да не дојде ден да играм против Јунајтед. Таа мисла ме тераше да се чувствувам многу непријатно бидејќи тој клуб многу ми недостигаше“.

„Сега кога разбрав дека Милан треба да се сретне со ѓаволите сум доста посмирен и мислам дека е вистински момент јас да истрчам на Олд Трафорд како противник на Јунајтед. Многу се растажувам, очекувам оваа средба да биде со многу емоции. Оставив многу познати таму и со нетрпение чекам повторно да ги видам“, дополни Бекам.

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Бекам ветува дека при погодок против Јунајтед нема да слави Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот

- Similar topics