Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Коњановски: Македонија вредно работи да стане дел од НАТО и ЕУ

Go down

Коњановски: Македонија вредно работи да стане дел од НАТО и ЕУ Empty Коњановски: Македонија вредно работи да стане дел од НАТО и ЕУ

Пишување by GBL Сре Фед 03 2010, 16:22

Македонија е цврсто определена да ја исполни својата стратегиска определба да стане дел од Нато и ЕУ .
Ова денес го изјави министерот за одбрана Зоран Коњановски на трибината „Придонес на РМ кон глобалната безбедност и

Коњановски: Македонија вредно работи да стане дел од НАТО и ЕУ Get

светскиот мир“, потенцирајќи дека Македонија ќе продолжи и натаму да учествува во мировните мисии на НАТО за обезбедување на светски мир.

„ Македонија е пример за огромна трансформациска моќ на нејзините стратегиски определби за станување на дел од НАТО и ЕУ. Македонските мировници од денот на нашата независност ја афирмираат и ќе продолжат и во иднина да ја афирмираат Македонија на најдобар можен начин“ - изјави министерот Коњановски.

Холандската амбасадорка во Македонија Симоне Филипини, која учествуваше на трибината, ја истакна потребата од долгорочен буџет на АРМ. Таа исто така побара поголема соработка меѓу министерството за одбрана и останатите министерства за надминување на овој проблем.

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Коњановски: Македонија вредно работи да стане дел од НАТО и ЕУ Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот

- Similar topics