Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Пронајдени делови од човечко тело во Прилепско

Go down

Пронајдени делови од човечко тело во Прилепско Empty Пронајдени делови од човечко тело во Прилепско

Пишување by GBL Пон Фед 01 2010, 18:47

Делови од човечко тело се пронајдени во недела околу пладне во атарот на прилепското село Пештани. Деловите ги забележал и пријавил жител на село Селце кој што бил на лов во атарот на селото, поточно на местото Самовилец.

Пронајдени делови од човечко тело во Прилепско Img78455071

Од полицијата се уште не соопштуваат дали тоа е телото на малата Ангела Георгиеска од прилепско Дуње, која исчезна во јули минатата година.

Увидна екипа на прилепската полиција веднаш дошла на терен, а за дополнителни проверки биле испратени и вешти лица од Одделот за крим-техника од Скопје.

Полициските екипи со увид продолжија и утринава, така што заедно со експертите од судска медицина работат на утврдувањето на идентитетот на починатото лице како и на причините поради кои настанала смртта.

„Заради чувствителноста на темата во моментов не би можеле да излеземе со дополнителни детали околу возраста или времето на настапувањето на смртта. Во најкус можен рок ги очекуваме резултатите од вештачењето на деловите од облеката кои беа пронајдени во непосредна близина, како и ДНК анализата со која би го потврдиле идентитетот“ стои во соопштението на МВР.

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Пронајдени делови од човечко тело во Прилепско Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14