Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Агентот на Ледесма очекува преселба на неговиот клиент во Интер

Go down

Агентот на Ледесма очекува преселба на неговиот клиент во Интер Empty Агентот на Ледесма очекува преселба на неговиот клиент во Интер

Пишување by BuDaLoTo_DeTe_ Нед Јан 31 2010, 22:11

Агентот на Кристијан Ледесма, Винченцо Д’Иполито очекува неговиот клиент денеска да го комплетира трансферот во Интер.
Агентот на Ледесма очекува преселба на неговиот клиент во Интер Ledesma-lazio
Лотито, претседателот на Лацио до сега одби неколку понуди на Интер по
што Нероаѕурите се насочија кон Мануел Фернандес од Валенсија.

Но како што велат медиумите од Италија и Шпанија, поради воспаление на лигаментите на коленото, Фернандес не ги поминал медицинските тестови и Интер се повлекол од зделката за ангажман на Португалецот.

Затоа Кристијан Ледесма повторно стана приоритет на Нероаѕурите и Масимо Морати доставил нова понуда до својот колега Лотито.

Тоа го потврди агентот на Ледесма, Винченцо Д’Иполито, кој очекува неговиот клиент конечно да се пресели на Џузепе Меаца.

“Двајцата претседатели разговараа околу Ледесма, и мислам дека
треба да следи и официјално соопштение во текот на денот.”
– рече Д’Иполито за Lalaziosiamonoi.it.

“Претседателот на Лацио свати дека ќе треба да намали
финансиските барања бидејќи беше тешко да се обиде понудата на Интер
(8-8,5 милиони евра).”

“Во преговорите сигурно ќе има и еден играч од младинскиот итм
на Интер но тоа нема да биде Крин бидејќи неговата цена е
превисока.”
BuDaLoTo_DeTe_
BuDaLoTo_DeTe_
Најjакиот
Најjакиот

Male
Sagittarius

Расположение : Агентот на Ледесма очекува преселба на неговиот клиент во Интер Daring
Треснал Глупости : 149
Поени : 446
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : kaj Megan Fox
Ден на регистрирање : 2009-06-19

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот

- Similar topics