Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Цеск Фабрегас: Дуелот со Манчестер Јунајтед е посебен

Go down

Цеск Фабрегас: Дуелот со Манчестер Јунајтед е посебен Empty Цеск Фабрегас: Дуелот со Манчестер Јунајтед е посебен

Пишување by BuDaLoTo_DeTe_ Саб Јан 30 2010, 17:32

Капитенот на Арсенал, Цеск Фабрегас признава дека од сите дуели во
Премиер Лигата најмногу ужива во натпреварот против Манчестер Јунајтед
Цеск Фабрегас: Дуелот со Манчестер Јунајтед е посебен Fabregas-300-ceskТопџиите утре на Емирати го пречекуваат Манчестер Јуанјтед и дуелот е
важен за двете екипи во битката за титулата во Премиер Лигата.

“За мене Манчестер Јунајтед ги надминува сите други натпревари.” – рече Фабрегас за The Sun.

“Како играч ова е еден од натпреварите кои се нетрпение чекам да ги играм секоја година.”

“Натпреварите против Челзи се навистина добри, со Ливерпул
исто така, Тотенхем е посебен, поради фановите кои навистина се
возбудуват.”

“Но доколку морам да изберам еден натпревар од 38 тагаш
дефинитивно тоа ќе биде натпреварот против Манчестер Јунајтед.”

“За мене тоа е дефинитивно најпосебниот натпревар за играње во Премиер Лигата.”

Фабрегас додава дека е задоволен што докажале дека критичарите се во
грешка, кога сите го отпишаа Арсенал од трката за титуалата по поразот
од Челзи во ноември.

“Тие веќе не имаа отпишано, дури и пред да започне сезоната.
Но ние не се грижевме. Знаевме дека треба да одговориме.”

“Немаме загубено натпревар по поразот од Челзи, па тоа навистина беше позитивна реакција.”
BuDaLoTo_DeTe_
BuDaLoTo_DeTe_
Најjакиот
Најjакиот

Male
Sagittarius

Расположение : Цеск Фабрегас: Дуелот со Манчестер Јунајтед е посебен Daring
Треснал Глупости : 149
Поени : 446
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : kaj Megan Fox