Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Пахор во ненадејна посета на Србија

Go down

Пахор во ненадејна посета на Србија Empty Пахор во ненадејна посета на Србија

Пишување by GBL Саб Јан 30 2010, 16:09

Словенечкиот премиер Борут Пахор синоќа пристигна во ненајавена посета на Белград, при што остварил средба со српскиот претседател Борис Тадиќ.

Пахор во ненадејна посета на Србија Img6955000

Како што објавија во саботата словенечките медиуми, целта на ненајавената посета на Пахор на Србија била јакнење на економските односи помеѓу двете држави.

„Задоволен сум од неформалните разговори, чии што резултати набргу ќе бидат видливи“, изјави Пахор по враќањето во Љубљана, додавајќи дека најмногу се разговарало за словенечки инвестиции во Србија.

Словенија со вкупно вложени 2,5 милијарди евра е трет по големина странски инвеститор во Србија.

Пахор на средбата со Тадиќ се интересирал за статусот на имотот на словенечките компании во Србија, а изразил подготвеност да овозможи олеснување за српски инвестиции на словенечкиот пазар.

Според љубљанските медиуми, словенечката влада бара заштита на имотот на словенечките претпријатија во Србија, кои се формирани во време на заедничката држава.

GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Пахор во ненадејна посета на Србија Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14