Постои ли другарство?!
+10
NIN
Александар
Just*a*Girl
~The Vampire~
bonte
Bagi
1MM0rtalis
Kosta
MaX
HalfGrown_IDIOT
14 posters
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1
Постои ли другарство?!
Доста суптилна тема за дискусија,според мене.
Што мислите постои ли околу вас вистински другар,другар во вистинска смисла на зборот?
Што мислите постои ли околу вас вистински другар,другар во вистинска смисла на зборот?
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Re: Постои ли другарство?!
MaX напиша:DA
LOL Одговоров ептен кратко и јасно.
Па нормално дека постои. Јас така мислам, али постои и некои (почести се овие) кои многу лошо ти стојат зад грб.
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
oooo da da...postojat vistinski drugari..ama mnogu gi ima onie sto ti se pravat drugari, a ti rabotaat zad grb!
Bagi- Студент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 52
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2007-10-13
Bagi напиша:oooo da da...postojat vistinski drugari..ama mnogu gi ima onie sto ti se pravat drugari, a ti rabotaat zad grb!
Тие вторите се повеќе за жал
se slagam so toa
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
Хм.....се мислам се мислам....
Има, но ретко! Сум се разочарала повеќе пати од луѓето, колку работи прават само од корист, да ти се упикаваат само за услуга и после ги нема! А за тие што ми се навистина другарки, немам збор
Постои другарство, но само ако се сретнат вистинските личности за тоа!
Има, но ретко! Сум се разочарала повеќе пати од луѓето, колку работи прават само од корист, да ти се упикаваат само за услуга и после ги нема! А за тие што ми се навистина другарки, немам збор
Постои другарство, но само ако се сретнат вистинските личности за тоа!
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
Сум имала поќе "другарки" шо ми го свртија грбот,а зад него збораја се и сешто...ама ај батали...
зато сеа конечно си најдов сродна душа..со неа имаме исти интереси,мислења,карактер....сепак ретко е да се најдат другари во правата смисла на зборот,навистина ретки се ...
зато сеа конечно си најдов сродна душа..со неа имаме исти интереси,мислења,карактер....сепак ретко е да се најдат другари во правата смисла на зборот,навистина ретки се ...
Just*a*Girl- Професор
-
Треснал Глупости : 377
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : Tamu nekade
Ден на регистрирање : 2008-02-16
си знајте
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
важно сите знаеме дека постојат и другари
баш супер за нас :thumbup1:
баш супер за нас :thumbup1:
NIN- Асистент
-
Треснал Глупости : 90
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-20
Да постои!
Пријателството им е потребно повеќе на среќните одколку на несреќните...Затоа среќата се множи кога се дели со другите...
Јас мојата среќа ја делам со оние кои што ја делат нивната среќа со мене...еве на пример една од нив е член на форумов-ИКИ...
Вистинските пријатели очекуваат да ги викнеме кога сме среќни,а кога сме несреќни сами доаѓаат
Ниедна врска не ги поврзува срцата на луѓето онака цврсто како пријателството во невоља :amor1:
Пријателството им е потребно повеќе на среќните одколку на несреќните...Затоа среќата се множи кога се дели со другите...
Јас мојата среќа ја делам со оние кои што ја делат нивната среќа со мене...еве на пример една од нив е член на форумов-ИКИ...
Вистинските пријатели очекуваат да ги викнеме кога сме среќни,а кога сме несреќни сами доаѓаат
Ниедна врска не ги поврзува срцата на луѓето онака цврсто како пријателството во невоља :amor1:
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
kate напиша:Да постои!
и јас можам да се пофалам дека имам неколку другари кои многу ги ценам :thumbup1:
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
кратко и јасно НЕ...постојат само интереси
GirlBT- Студент
-
Треснал Глупости : 41
Се наоѓам : earth
Ден на регистрирање : 2008-09-09
зошто мислиш дека постојат само интереси? лично искуство или одредена ситуација(недај боже од твоја страна), мислам ако не е проблем да поделиш со нас или немора .твој избор
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Јас имам неколку личности што најискрено ги почитувам како многу блиски другари, во кои имам целосна доверба, а ако јас тоа го проценам за некој, значи стварно е човекот на место. Божанче, Макс и другите две не ги знаете. Овие 4 личности ги почитувам и можам да речам дека се вистински другари без некои задни намери. :worshippy:
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
постои другарство... јас имам другарки од забавиште шо се друзиме до ден денес и ни еднаш си немаме замерено за нешто...
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
тактички скроз погрешно, онај што мисли дека вистински дугари не постојат сигурно проблемот е до него т.е. тој не е вистински другар а грешката не е во другите. Јас можам да се пофалам дека имам многу добри другарки и знам дека секогаш можам да се потпрам на нив а и тие на мене се разбира, една од нив е член на форумов КАТЕGirlBT напиша:
кратко и јасно НЕ...постојат само интереси
iki- Асистент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 73
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
лично немам осетено такво нешто но имам видено доста такви примери во животот, а и доста добро знам да ги анализирам луѓето така да цврсто си стојам на тоа дека нема другарство...пријателство да,ама другарство не
GirlBT- Студент
-
Треснал Глупости : 41
Се наоѓам : earth
Ден на регистрирање : 2008-09-09
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1