Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Софија Вергара: Мајка ми не ми дозволи да ги намалам градите!

Go down

20100129

Пишување 

Софија Вергара: Мајка ми не ми дозволи да ги намалам градите! Empty Софија Вергара: Мајка ми не ми дозволи да ги намалам градите!

Жешката Софија Вергара неодамна изјави дека нејзината мајка и забранила да го намали своето бујно деколте.
Софија Вергара: Мајка ми не ми дозволи да ги намалам градите! Img17589184

Глумицата изјавила дека морала да и се заколне на мајка си дека нема да направи никакви зафати на богатиот граден кош со цел да добие повеќе филмски улоги.

Имено, убавата колумбијка на почетокот на кариерата била советувана да ги смали градите ако сака да се сфати за сериозно. Со тој потег таа исто така би требало да си обезбеди поголем број филмски улоги.

Софија Вергара: Мајка ми не ми дозволи да ги намалам градите! Sofia_vergara_01
Софија Вергара: Мајка ми не ми дозволи да ги намалам градите! SofiaVergaraEltonJohn1
Софија Вергара: Мајка ми не ми дозволи да ги намалам градите! Sofia-vergara-5
Софија Вергара: Мајка ми не ми дозволи да ги намалам градите! 1thumbnail

‘‘Сите мислеа дека имам преголеми гради‘‘, изјавила Софија. Но, откако ја повикала мајка си и ја
прашала за совет, Софија ја донела конечната одлука и на радост на мнгу таа го задржала своето бујно деколте.

‘‘Мама одма ми рече дека Бог ќе ме казни ако ги намалам моите гради‘‘, објаснила глумицата. Софија снимила неколку серии и филмови, а на пошироката јавност и стана позната после краткотрајната врска со Том Круз.
vlado_sk
Студент
Студент

Male
Cancer

Треснал Глупости : 48
Поени : 169
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : skopje
Ден на регистрирање : 2010-01-25

Вратете се на почетокот Go down