Среќа
+8
bonte
Jimmy
MaX
Vlado-Tornado
_EAX
borisd
Kosta
NIN
12 posters
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 1
Среќа
Dali ste srekni?
Kolku ste srekni?
Zosto ste/ne ste srekni?
STO VE PRAVI SREKNI?
Kolku ste srekni?
Zosto ste/ne ste srekni?
STO VE PRAVI SREKNI?
NIN- Асистент
-
Треснал Глупости : 90
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-20
Re: Среќа
Има моменти кога си сум среќен има моменти кога нишо не иде и не сум среќен :e:. А за тоа колку сум среќен, појма неам зашо таквите моменти најчесто се многу кратки . А за тоа што ме прави среќен е:
Ако сум фатил 1200 ден во кладилница , со тоа ќе си имам џебарац за викенд , добро друштво, нормално девојка, а можеби и ако имам пола кутија цигари во џеб . Ај доста е
Ако сум фатил 1200 ден во кладилница , со тоа ќе си имам џебарац за викенд , добро друштво, нормално девојка, а можеби и ако имам пола кутија цигари во џеб . Ај доста е
he bas ubav odgovor
NIN- Асистент
-
Треснал Глупости : 90
Ден на регистрирање : 2007-05-20
не сум нешто посебно среќен, голем баксуз сум. во ништо немам среќа.
а среќен би бил да е до мене таа што ја сакам, и да ме сака, да сме собрани цело друштво, сите со своите жени/ски, и еден куп јадење и пиење на маса, со добра атмосфера.....
а многу сум среќен што сум жив!
а среќен би бил да е до мене таа што ја сакам, и да ме сака, да сме собрани цело друштво, сите со своите жени/ски, и еден куп јадење и пиење на маса, со добра атмосфера.....
а многу сум среќен што сум жив!
За банерот.....
moram da kazam edno bravo za noviot baner, mnogu mi se dopaga ....
_EAX- VIP
-
Треснал Глупости : 193
Поминат рок на траење : 114
Се наоѓам : vrska nemam
Ден на регистрирање : 2007-10-12
10x
Vlado-Tornado- Администратор
-
Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Ден на регистрирање : 2007-05-16
браво браво Владо супер супер Владо
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19
Добар е!!!
Maxxis- Асистент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 70
Поминат рок на траење : 32
Се наоѓам : Underground
Ден на регистрирање : 2007-07-25
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Што ме прави среќна?? Кога ќе размислам, на моменти ептен немам желба за живот, а последица од тоа е не ќе ми тргне некоја работа, се разочарувам, и велам немам среќа!
Но кога вистина ќе се подзамислам, преметувам дека има многу работи кои ме прават среќна!
Како на пример еден обичен викенд, излезена навечер, особено ако има некаде свирка, ќе се изнаиграм и ете повторно сум хепи исто ме прави среќна да си ја слушнам на пример омилената песна, или шетња појкрај езеро! тоа ме прави среќна!
А среќна сум бидејќи сум здрава и жива, имам семејство,пријатели, и водам нормален живот!
Кај секого е различно, а сето тоа зависи кој како си го има сфатено животот и од карактерот...а битно е да се радуваме на ситници....тие не прават среќни!!
Но кога вистина ќе се подзамислам, преметувам дека има многу работи кои ме прават среќна!
Како на пример еден обичен викенд, излезена навечер, особено ако има некаде свирка, ќе се изнаиграм и ете повторно сум хепи исто ме прави среќна да си ја слушнам на пример омилената песна, или шетња појкрај езеро! тоа ме прави среќна!
А среќна сум бидејќи сум здрава и жива, имам семејство,пријатели, и водам нормален живот!
Кај секого е различно, а сето тоа зависи кој како си го има сфатено животот и од карактерот...а битно е да се радуваме на ситници....тие не прават среќни!!
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
дали сум среќна ? сум!
колку? доволно
што ме прави среќна? обични ситници....сончев ден,добра оценка,пофалба,слатко јадење,лудо поминати викенди...не знам,мн работи
колку? доволно
што ме прави среќна? обични ситници....сончев ден,добра оценка,пофалба,слатко јадење,лудо поминати викенди...не знам,мн работи
Just*a*Girl- Професор
-
Треснал Глупости : 377
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : Tamu nekade
Ден на регистрирање : 2008-02-16
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 1