Оргазам
4 posters
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1
Оргазам
A za ova da cujam nekoja 'definicija'?
I daj ova zenive malku neka se vklucat! Pak zamrea nesto! Sram da im e...i aram! Ni za ljubov ni za sex ne zborite! A za ova bas mnogu me interesira zenskiot opis na orgazam ne deka maskite gledista ne me interesiraat!
I daj ova zenive malku neka se vklucat! Pak zamrea nesto! Sram da im e...i aram! Ni za ljubov ni za sex ne zborite! A za ova bas mnogu me interesira zenskiot opis na orgazam ne deka maskite gledista ne me interesiraat!
NIN- Асистент
-
Треснал Глупости : 90
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-20
Re: Оргазам
e de ne e tolku tesko a? ili nikoj tuka nemal orgazam LOL
bas imase nesto na nasive internet stranici - pa mi tekna. ajde eve ustvari da ne e nefer-ja ke vi pomognam, ke pocnam prva: custvo na golemo zadovolstvo, olesnuvanje so mala bolka, custvo na povrzanost so toj-taa pod-nad-do-pozadi tebe , sreka, moment vo koj ne mislis na nisto.......
bas imase nesto na nasive internet stranici - pa mi tekna. ajde eve ustvari da ne e nefer-ja ke vi pomognam, ke pocnam prva: custvo na golemo zadovolstvo, olesnuvanje so mala bolka, custvo na povrzanost so toj-taa pod-nad-do-pozadi tebe , sreka, moment vo koj ne mislis na nisto.......
NIN- Асистент
-
Кој сака да дознае нека дојде ке го пукам со мојот оргазморатор :D:D
Да не ме сватите погрешно, така му се вика пушката на Оргазмо во филмот :D:D
Да не ме сватите погрешно, така му се вика пушката на Оргазмо во филмот :D:D
NIN напиша: e de ne e tolku tesko a? ili nikoj tuka nemal orgazam LOL
Abe za da go dozivees toa custvo treba da trpis nedela i vise,a ako se zaboravis 6 pati na den(na cist vozduh i poveke) togas nema da osetis nisto
fiko-mk- Капетан
-
Треснал Глупости : 139
Поени : 1
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Скопје
Ден на регистрирање : 2007-11-17
abe jas ne baram sovet (da ne sum pogresno svatena ) ili nesto slicno
sakav da cujam nesto kako definicja, opis...
sakav da cujam nesto kako definicja, opis...
NIN- Асистент
-
Оргазам, исто така познат како и сексуален климакс, претставува задоволувачки физички, психолошки или емоционален одговор, на продолжена сексуална стимулација. Често е придружена од значителна психолошка реакција, како ејакулација, руменеење или грчење и може да биде придружено со постшокови.
fiko-mk- Капетан
-
Треснал Глупости : 139
Поени : 1
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Скопје
Ден на регистрирање : 2007-11-17
:icon_cheesygri
:bravo:
:bravo: