Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Снежен бран од среда ќе ја зафати Македонија

Go down

20100126

Пишување 

Снежен бран од среда ќе ја зафати Македонија Empty Снежен бран од среда ќе ја зафати Македонија

Нови снежни врнежи и продор на студена воздушна маса од северните делови се очекува од среда да ја зафатат Македонија, се вели во вонредната прогноза на УХМР.

Снежен бран од среда ќе ја зафати Македонија Img58345158

Според метеоролозите наместа ќе се формира и снежна покривка, а поради ниските температури ќе има појава и на голомразица, додека воздушниот притисок ќе има тенденција на нагло опаѓање.

Во наредните неколку денови според УХМР, ќе се задржи променливо и студено време со повремени снежни врнежи кои во сабота и недела ќе поминат во врнежи од дожд.

Изминатата недела делови од источна и западна Европа се зафатени од снежно невреме и ниски температури кои наместа се спуштија и до 35 степени под нулата.

Студеното време однесе и неколку десетици човечки жртви од кои најголемиот дел бездомници.

Само во Полска, од ноември се регистрирани 202 смртни случаи поради измрзнување. Студеното време зема жртви и во Германија, Романија, Украина и други европски земји.
vlado_sk
Студент
Студент

Male
Cancer

Треснал Глупости : 48
Поени : 169
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : skopje
Ден на регистрирање : 2010-01-25

Вратете се на почетокот Go down