фан клуб: FK Partizan
+2
Kosta
Caihlem
6 posters
фан клуб: FK Partizan
pobeda svaka za nas je radost
svaki nas poraz pece i boli
dacemo zivot, dali smo mladost
za sve se navija partizan se voli
mi smo s njega kada je prvi
i kad se bori za zivot gori
svako je od nas u raci krvi
za sve se navija partizan se voli
Ajde grobar i obicni fanovi diskutirajte ovde...
Caihlem- Почетник
- Треснал Глупости : 22
Поени : 0
Репутација : 0
Се наоѓам : Струмица
Ден на регистрирање : 2007-09-29
Re: фан клуб: FK Partizan
Momentalno igrat Partizan i C.Zvezda
Caihlem- Почетник
Caihlem- Почетник
Kako mozete uste da se delite na Zvezda i Parizan? koga si gi imame Vardar, Rabotnicki, Milano, Pelister, Pobeda ...
Site rado bi sednale pred televizor da gledaat zvezda - partizan odkolku da pojdat na stadion da gledaat vardar - rabotnicki taka?
Site rado bi sednale pred televizor da gledaat zvezda - partizan odkolku da pojdat na stadion da gledaat vardar - rabotnicki taka?
Zer0_CooL напиша:Kako mozete uste da se delite na Zvezda i Parizan? koga si gi imame Vardar, Rabotnicki, Milano, Pelister, Pobeda ...
Потполно се согласувам со тебе, али македонска лига немаат пари топки да купат
Zer0_CooL напиша:Kako mozete uste da se delite na Zvezda i Parizan? koga si gi imame Vardar, Rabotnicki, Milano, Pelister, Pobeda ...
Што сакаше да кажеш? Дека само пред ТВ може да ги гледаме? Дека неможеме да идеме на ЈНА или на Маракана и на било кој стадион...?
Што ќе им гледам на Вардар, на Милано... Помина времето кога одев да ги гледам натпреварите од македонската лига... Македонската лига според мене е 0(нула)...
И не говори безвезе кога секој втор натпревар со син ми и пријателите одиме за Србија на Партизан
PARTIZANE GDJE GOD TI DA IGRAS, TU SU TVOI GROBARI:)
Caihlem- Почетник
nikoj ne spomna deka samo pred televizor mozete da gi gledate, tuku muabetot mi bese za toa sto nikoj ne odi da gi gleda nasive, a ti ako imas pari odi si da si gi gledas nemam nisto protiv, tvoj izbor, samo muabetot mi bese zosto nasava liga e 0 (nula), zatoa sto nikoj ne odi da gleda fudbal, a za vardar, milano, rabotnicki i red drugi da odat luge da gi gledaat da ima stalno polni tribini da vidis kako ke igraat, ke znaat deka publikata gi saka ne samo da igraat za onaka kolku da se reci. sega me svati sto sakav da kazam? ne sakav da te navredam tuku krivo mi e zosto site gi gledaat partizan i zvezda koga mozeme so nasive da napreduvame taka?Caihlem напиша:[
Што сакаше да кажеш? Дека само пред ТВ може да ги гледаме? Дека неможеме да идеме на ЈНА или на Маракана и на било кој стадион...?
pozz
ne be bato vervi mi ne e taka znajs zoso?zatoa sto kaj nas nema pari za da gi platat da igraat jas sum cel zivot sportist i nikogas ni mene ni na bilo koj ne mu bese vazno publikata tuku kolku e premijata me razbiras?a toa da taka e da se polni tribinive ce ima pari ama tie pari ce se kradat od uprava i slicno zatoa ko ce vidis isto lajno e,
a inace napred GROBARI
jas sum za partizan od sekogas
a inace napred GROBARI
jas sum za partizan od sekogas
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
am nemat da ti e kejf ako cela publika naviva za tebe i te saka? togas ni parite nema da ti se vazni tolku zaso ke imas respect i toa golem i zelba za igra, taka ke gledas sekoja utakmica da go davas maksimumot od tebe za publikata uste poveke da te saka, i za uste poveke da te bodri :D:D
ne be bato vervi ne e taka mislam ima nekoja vistina mala vo ova ama ako jas sum vo soblekuvalna i dojde mi kaze a be neam pari da vi dam edno 2 meseci ebati i publika i se a ne e toa taka smao kaj nas sekade e
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
а дали ти би играл да имаш милионска плата, а цела публика да те мрази ? да те свиркаат и што знам што друго?
partizan cicaci od prv do posleden
Boxer^- Почетник
-
Треснал Глупости : 3
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2007-10-30
ZVEZDA SHAMPIONI
Boxer^- Почетник
-
Треснал Глупости : 3
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2007-10-30
значи на овој фан клуб за Partizan може да пишувате се што е поврзано со Partizan,така да нема потреба од отворање на нови теми за Partizan :mercy:
p.s. вчера Партизан го папа на велико од Звезда 4 : 1 на Маракана :cao:
p.s. вчера Партизан го папа на велико од Звезда 4 : 1 на Маракана :cao:
Jimmy- Пензионер
-
Треснал Глупости : 660
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : у кабинет
Ден на регистрирање : 2007-05-19