Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Никој не сака да ја купи голата Карла Бруни!

Go down

20091121

Пишување 

Никој не сака да ја купи голата Карла Бруни! Empty Никој не сака да ја купи голата Карла Бруни!

Париз 20.11.2009 (Макфакс) - Фотографија од 1993 година на која што сопругата на францускиот претседател Никола Саркози, Карла Бруни, позира гола, не најде купувач, откако беше понудена на продажба в петок во Париз.

Никој не сака да ја купи голата Карла Бруни! Cover_gola-karla

Фотографијата на разголената прва дама на Франција, дело на модниот фотограф, Мајкл Комт остана кај германскиот колекционер.

Во април 2008 година идентична фотографија беше продадена за 91 илјади долари во Њујорк, на аукција организирана од Кристис.

Два месеца откако францускиот претседател Саркози и Бруни склучија брак, таа фотографија предизвика исклучителен интерес од страна на медиумите и колекционерите, надминувајќи го вообичаениот интерес кон тој вид на уметност.
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Никој не сака да ја купи голата Карла Бруни! Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14