Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Свештеник добил 100.000 долари на покер

Go down

20091023

Пишување 

Свештеник добил 100.000 долари на покер Empty Свештеник добил 100.000 долари на покер

Еден млад свештеник од Јужна Калифорнија освоил 100.000 долари на еден телевизиски турнир во покер. На почетокот на турнирот имало 10.000 играчи, да на крај меѓу финалистите останат само неколкумина, меѓу кои и 28 – годишниот свештеник, Ендрју Трап, свештеник од пред само две години.

Свештеник добил 100.000 долари на покер 5o8a2v

За учеството на турнирот добил благослов од бискупот, бидејќи целта била да се пронајдат средства за финансиска поддршка на епархијата.

Како што пренесуваат локалните медиуми, свештеникот Трап во декември ќе учествува на уште еден турнир, чиј што победник ќе освои 1,5 милиони долари. Доколку победи, освоените пари исто така ќе бидат инвестирани во епархијата.
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Свештеник добил 100.000 долари на покер Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14