Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Маслиновото масло е одлично за слабеење

Go down

20090904

Пишување 

Маслиновото масло е одлично за слабеење Empty Маслиновото масло е одлично за слабеење

За ладно цеденото маслиново масло се вели дека е дар од господ. Тоа овозможува одржување на добрата здравствена состојба на организмот и дава сила и енергија. Грчкиот поет Хомер ова масло го нарекувал златно масло.

Маслиновото масло е одлично за слабеење 2ihw775

Маслиновото масло е одличен производ за спречување на појавата на срцеви заболувања и за одржување на добрата здравствена состојба на срцето. Овој производ е богат со моно-заситени масла, антиоксиданси и витамин Е. Тоа помага при намалувањето на крвниот притисок, а се смета дека при негова консумација се намалува и ризикот од срцев удар.

Некои истражувања покажаа и дека со редовна употреба на маслиновото масло се забавува растот на туморот на гради, на дебелото црево и на кожата.

Исто така, некои масни киселини што ги содржи маслиновото масло, даваат чувство на заситеност. Ова масло ја поттикнува работата на метаболизам и го принудува телото да согорува калории со побрзо темпо. Така, ако планирате да намалите некој килограм, а да останете здрави и полни со енергија, употребата на маслоновото масло во исхраната е крајно препорачлива.

Маслиновото масло е одлично анти-воспалитено средство кое ги смирува воспалителните процеси во телото.

А дали знаете дека маслиновото масло може да направи чуда за вашата кожа давајќи и природен сјај. Овој производ се содржи во повеќе козметички производи, а се смета и дека маслиновото масло игра улога при спречувањето на паѓањето на косата.
GBL
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Маслиновото масло е одлично за слабеење Relaxed
Треснал Глупости : 1263
Поени : 3547
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 41
Се наоѓам : KafeMuabeti.club
Ден на регистрирање : 2009-06-14