Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Леонардо кон Роналдињо: Време е да се врати

Go down

Леонардо кон Роналдињо: Време е да се врати Empty Леонардо кон Роналдињо: Време е да се врати

Пишување by BuDaLoTo_DeTe_ Саб Aвг 22 2009, 02:21

Тренерот на Милан, Леонардо го предупреди бразилскиот плејмејкер Роналдињо дека е време да се врати во форма пред да биде доцна."Се враќа во форма, подобро му е. Работата е сега или никогаш"- кажа
Леонардо на прес конференција пред неговиот деби натревар против Сиена
утре.
"Сега е моментот за Милан и националниот тим"- додаде тој.
Кариерата на Роналдињо оди во надолна положба по разочарувачката
сезона во Светскиот куп 2006 година откако им помогна на Барселона да
ја освојат Лигата на шампионите и втората по ред титула во Шпанија.
Роналдињо имаше добар старт кога пристигна во Милан минатата година,
но испадна од конкуренција за стартно место и го изгуби местото во
националниот тим.
Преселбата на Кака во Реал Мадрид може да значи шанса за бразилецот
да докаже дека е достоен за Серија А и Леонардо истакна дека мора да ја
зграби таа шанса.
"Беше прекрасно да се гледа на тренинг денес"- кажа Леонардо.
"Мора да го стори тоа што го стори денес. Ќе сторам се за да ги
спремам најдобро него и целиот тим за оваа сезона"- заврши тренерот.Леонардо кон Роналдињо: Време е да се врати Leonardo_new%20coachЛеонардо кон Роналдињо: Време е да се врати Hr_120x600_live
BuDaLoTo_DeTe_
BuDaLoTo_DeTe_
Најjакиот
Најjакиот

Male
Sagittarius

Расположение : Леонардо кон Роналдињо: Време е да се врати Daring
Треснал Глупости : 149
Поени : 446
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : kaj Megan Fox