Ve molam pomognete!!!!!!
5 posters
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1
Ve molam pomognete!!!!!!
Mi se sviga eden decko od mojot klas, megutoa ne e se taka ednostavno!
Vo drustvo zboruva deka sum najvolsebnata devojka na cel svet, a na samo me tepa... Ve molam kazete mi sto da pravam, ljubovta me ubiva, ne mozam da ziveam poveke, ke umram od bolka... ve molam pomognete....
Vo drustvo zboruva deka sum najvolsebnata devojka na cel svet, a na samo me tepa... Ve molam kazete mi sto da pravam, ljubovta me ubiva, ne mozam da ziveam poveke, ke umram od bolka... ve molam pomognete....
peperut4e- Почетник
-
Треснал Глупости : 1
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : da be da
Ден на регистрирање : 2009-02-28
Re: Ve molam pomognete!!!!!!
Претходно имаше слично глупаво створена тема која се наоѓа тука:
http://www.najforumce.com/forum-f16/topic-t1588.htm
Два акаунти, безвезни теми => (следува) Бан :star od hi5:
Затоа... Си знаеш :-)
http://www.najforumce.com/forum-f16/topic-t1588.htm
Два акаунти, безвезни теми => (следува) Бан :star od hi5:
Затоа... Си знаеш :-)
ц ц ц....девојчето има мака а вие се заебавате бе како не ви е страм бе магарињна едни ни заедни!!!
Мој предлог ти е да го оставиш...знам дека че е тешко но ако не можиш да продолжиш да живејш без него стално можиш да си ги исечиш вените и крај на приказната. :angel:
Мој предлог ти е да го оставиш...знам дека че е тешко но ако не можиш да продолжиш да живејш без него стално можиш да си ги исечиш вените и крај на приказната. :angel:
MaX напиша:ц ц ц....девојчето има мака а вие се заебавате бе како не ви е страм бе магарињна едни ни заедни!!!
хахахаха не си арен ти жими се хахаха
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1