kako da oslabam ?!!?!!?
5 posters
kako da oslabam ?!!?!!?
zdravo ve molam pomognete mi vo posledno vreme primetiv deka mnogu sum zdebelen i site taka mi vikaat ne mozam vekje da se gledam vo ogledalo okolu 10 kila iam povekje ne znam sto da napravam probav so sex povekje ama mnogu me boli rakata vekje i samo desnata mi e oslabena a levata mi e uste debela i so sport probav ama mi gi ukradoa slicugite i ne mozam da prodolzam milo mi e sto go najdov forum4evo super ste site pozdrav ve molam pomognete mi se mi mislam dali vredi da ziveam vaka fala uste ednas odnapred pozdrav na site naj 4lenovi na najforum4e
debelko- Почетник
-
Треснал Глупости : 1
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : da
Ден на регистрирање : 2009-02-28
Re: kako da oslabam ?!!?!!?
debelko напиша:zdravo ve molam pomognete mi vo posledno vreme primetiv deka mnogu sum zdebelen i site taka mi vikaat ne mozam vekje da se gledam vo ogledalo okolu 10 kila iam povekje ne znam sto da napravam probav so sex povekje ama mnogu me boli rakata vekje i samo desnata mi e oslabena a levata mi e uste debela i so sport probav ama mi gi ukradoa slicugite i ne mozam da prodolzam milo mi e sto go najdov forum4evo super ste site pozdrav ve molam pomognete mi se mi mislam dali vredi da ziveam vaka fala uste ednas odnapred pozdrav na site naj 4lenovi na najforum4e
:jawdrop: Дете, очигледно ти било досадно а :pos: :pos:
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
debelko напиша:zdravo ve molam pomognete mi vo posledno vreme primetiv deka mnogu sum zdebelen i site taka mi vikaat ne mozam vekje da se gledam vo ogledalo okolu 10 kila iam povekje ne znam sto da napravam probav so sex povekje ama mnogu me boli rakata vekje i samo desnata mi e oslabena a levata mi e uste debela i so sport probav ama mi gi ukradoa slicugite i ne mozam da prodolzam milo mi e sto go najdov forum4evo super ste site pozdrav ve molam pomognete mi se mi mislam dali vredi da ziveam vaka fala uste ednas odnapred pozdrav na site naj 4lenovi na najforum4e
Едноставно нели не вреди да се живее така
хахахаха се надевам дека ова е мајтап :laugh: а ако е вистина не знам шо да речам...
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22