Problem :\
3 posters
Страна 1 of 1
Problem :
Abe ova mi se desavat cesto pati, a dosega resenie ne najdov....
Gledate dolu na status bar pisuva "stopped"
surfas nekoe vreme i pocvi ova da se desava..... prajs refresh. ne reagira...samo posle restart se vraka..
Aj prasajtego vie google.. zas mene ne mi odi...
Gledate dolu na status bar pisuva "stopped"
surfas nekoe vreme i pocvi ova da se desava..... prajs refresh. ne reagira...samo posle restart se vraka..
Aj prasajtego vie google.. zas mene ne mi odi...
Re: Problem :\
Ова само со мозилата ти се случува или со секој интернет пребарувач ?
Да не имаш некој адд он од мозилата што праи вакви некој проблеми ? Што адд он имаш ?
Да не имаш некој адд он од мозилата што праи вакви некој проблеми ? Што адд он имаш ?
Nemam addoj staeno... a nerabota ni eden browser.... ko ke ja isklucam mozilata i ja uklucam pak.. mi vka cannotn find page... a ostanvam konektiran na msn... isto torentot si rabota normalno... samo so web imam problem.
Вака Бонте ништо не знам што да ти кажам...
Се е множно да е :star od hi5:
Можно е да имаш spyware некој, пробај спушти некој antispyware програм и исчсити се (што и не ми се верува).
Друго, пробај исклучи антивирусна, firewall, некој од нив да не ти го блокира пристапот (што и не ми се верува).
Тебе нешто Firefox процесот ти се заклучува (што ми се верува).
Пробај напраи ping google.com во CommandPrompt ко ќе дојде до заглавување, да не е DNS то нешто (што и не ми се верува).
Пробај, после рестарт, сурфај само со ИЕ, не уклучвај Firefox, можно е да не ти заглави (што ми се верува).
Ова Firefox нешто ко да го заебале (што ми се верува) :baby:
Се е множно да е :star od hi5:
Можно е да имаш spyware некој, пробај спушти некој antispyware програм и исчсити се (што и не ми се верува).
Друго, пробај исклучи антивирусна, firewall, некој од нив да не ти го блокира пристапот (што и не ми се верува).
Тебе нешто Firefox процесот ти се заклучува (што ми се верува).
Пробај напраи ping google.com во CommandPrompt ко ќе дојде до заглавување, да не е DNS то нешто (што и не ми се верува).
Пробај, после рестарт, сурфај само со ИЕ, не уклучвај Firefox, можно е да не ти заглави (што ми се верува).
Ова Firefox нешто ко да го заебале (што ми се верува) :baby:
Imam chrome.. ama ne go koristam... a napisav pogore deka otkako ke se desti ova site browseri ne rabotat.... mozno e da ne e do mozilata...borisd напиша:Спушти си Google Chrome пробај со него види дали ке го прајт истиот проблем
Inace Google Chrome e super ama ne sum naviknat.. kako so koristev IE pred da koristam mozila
Страна 1 of 1