Омилени tattoo и piercing сликички
+2
PsyTrip
Vlado-Tornado
6 posters
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 1
Re: Омилени tattoo и piercing сликички
Лол, дали сакаш сликите да ги ставиме во галерија ?
Vlado-Tornado- Администратор
-
Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-16
kako sakas jas mislev da bide kako temaVlado-Tornado напиша:Лол, дали сакаш сликите да ги ставиме во галерија ?
iva_kanc- Гостин
Тоа може да си биде и како тема, ама сликите ќе бидат многу попрегледни ако се ставени (и) во галерија. Така да ако не ти е тешко, прати ми ги URL адресите на сликите.
Vlado-Tornado- Администратор
-
Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Ден на регистрирање : 2007-05-16
Првата слика е твоја тетоважа зошто изгледа како да не е од интернет
PsyTrip- Професор
-
Треснал Глупости : 347
Поени : 0
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2007-05-27
PsyTrip напиша:Првата слика е твоја тетоважа зошто изгледа како да не е од интернет
А добра е тетоважата или???
јас сум по тетоважите и пирсингот 5 год више и имам 4та2 и 5 пирсинзи ут ек се уште неколку а моја е оваа на аватарав со сигурност ти тврдам а за другте тајна е
iva_kanc- Гостин
ja sakam tetovazi (pirsing-ne:)) ama ne gi sakam tipovive so celo telo isarano so kosturi interesni mi se takvi mali ubavi slikicki so ne se peperutki srcenca ili kosturi. a koga bi si stavila tetovaza imam dobra idea so bi bilo ama ja ke si ja nacrtam.
a ti inace kaj si se tetovirala? kaj nas jas ne znam nekoj osven igor edni novi pozadi univerzalna i toj tipot kaj sto imase skate shop ili so bese? i site sto sum gi prasala nesto kukaat kako posle bojata ne cinela pa nesto se utnalo...(osven kaj toj posledniot)
a ti inace kaj si se tetovirala? kaj nas jas ne znam nekoj osven igor edni novi pozadi univerzalna i toj tipot kaj sto imase skate shop ili so bese? i site sto sum gi prasala nesto kukaat kako posle bojata ne cinela pa nesto se utnalo...(osven kaj toj posledniot)
NIN- Асистент
-
Треснал Глупости : 90
Ден на регистрирање : 2007-05-20
NIN напиша:ja sakam tetovazi (pirsing-ne:)) ama ne gi sakam tipovive so celo telo isarano so kosturi interesni mi se takvi mali ubavi slikicki so ne se peperutki srcenca ili kosturi. a koga bi si stavila tetovaza imam dobra idea so bi bilo ama ja ke si ja nacrtam.
Само на Игор му ја давам довербата 5 год и за таттоо и за пирсинг
Тетоважите ми се екстра а тоа го потврдуваат и мн награди на таттоо фестовите.
позз
еве ви уште некои сликички а за гелерија ајде еве ви и урл
тетоважи од мак ,таттоо артисти
убава сенка
нешто патриотско
iva_kanc- Гостин
Закон се сите сликички.Иначе ептен сакам тетоважа(неам) и кога и да е ке си наравам некоја,ама мала некоја. А пирсинзи не сакам, обожавамммммммм
Тањиште- Почетник
- Треснал Глупости : 13
Се наоѓам : Downtown
Ден на регистрирање : 2007-07-07
Тањиште напиша:Закон се сите сликички.Иначе ептен сакам тетоважа(неам) и кога и да е ке си наравам некоја,ама мала некоја. А пирсинзи не сакам, обожавамммммммм
i jas sum kako tebe samo sto jas imam i od dvete:lol:
Ivcak- Модератор
-
Треснал Глупости : 94
Се наоѓам : Skopje Macedonia
Ден на регистрирање : 2007-05-18
:: Администрација :: Канта
Страна 1 of 1