Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Во Британија кокаинот поевтин од пиво

Go down

Во Британија кокаинот поевтин од пиво Empty Во Британија кокаинот поевтин од пиво

Пишување by Kosta Нед Фед 15 2009, 04:12

Во Британија кокаинот поевтин од пиво Kokain10

Континуираниот пад на цената на кокаинот доведе до тоа една „црта“ да биде поевтина од кригла пиво или чаша вино во ресторан или ноќен клуб, објавило британското министерство за внатрешни работи.

Во извештајот се наведува дека грам кокаин чини околу 22 евра, а ако се знае дека од еден грам се добиваат 20 дози, се донесува заклучок дека наркоманијата станува поевтина од алкохолизмот.

За време на препродажбата често кокаинот се меша со разни додатоци, заради поголема заработувачка, па конечниот производ содржи помеѓу 30 и 60 проценти чист кокаин.

Од 1999 до 2004 година кокаинот поевтинал за една четвртина, што довело до тоа некогашната дрога за богати да ги истисне екстази таблетите од пазарот на таканаречените дроги за забава. Овој тренд продолжува, па кокаинот денес е за половина поевтин од 1999 година, анализира британското министерство за внатрешни работи..
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Во Британија кокаинот поевтин од пиво Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Струга