Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Џесика Симпсон ја парфимира косата за да не ја мие

Go down

Џесика Симпсон ја парфимира косата за да не ја мие Empty Џесика Симпсон ја парфимира косата за да не ја мие

Пишување by najforumce Пон Јан 19 2009, 15:50

Џесика Симпсон ја парфимира косата за да не ја мие Phpk3210 Џесика Симпсон ја парфимира косата за да не ја мие Php6r210

Актерката, воедно и пејачка, Џесика Симпсон, својата долга руса коса ја мие со шампон само два или три пати месечно, бидејќи така ја советувал нејзиниот фризер Кен Пејвс, а на косата нанесува парфеми за да го прекрие мирисот.

„Нејзините локни воглавно се масни но таа тоа добро го прикрива. Носи шешири или го употребува ‘Hairdo’, производ кој го креирала заедно со Кене. Ако од косата почне да се шири непријатен мисрис, таа косата ја прска со парфем.“-кажува нејзин близок извор.

Џесика не е единствената која се возрдржува од миење на косата. Британската актерка Емили Мортимер неодамна изјавила дека го користи ‘Batiste Dry Shampoo’ бидејќи мрази да ја мие косата.

“Живеам многу нездраво. Ретко кога се шишам и го користам ‘Batiste Dry Shampoo’ за да не морам постојано да ја мијам косата“-признава актерката Емили Мортимер.

najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Џесика Симпсон ја парфимира косата за да не ја мие Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce