CHUPACABRA
+7
Александар
Bagi
Тањиште
Vlado-Tornado
DARK3R
MaX
1MM0rtalis
11 posters
:: Живот :: Мистерија и натприродно
Страна 1 of 1
CHUPACABRA
vcera na gledav edna emisija za ova stvorejne nekako mnogu interesna rabota go kazuvaat deka ima golemi crveni oci,ima krila lici na kuce i liljak ja pie krvta od zivotnite nadolu po negoviot grb ima bovki kako zmej i rsum prajt vo juzna amerika,sto mislite vie,vistina mit ili pak satanisticki kult,vonzemjani mozebi?cekam postoj
1MM0rtalis- VIP
-
Треснал Глупости : 730
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 36
Се наоѓам : UNDERWORLD
Ден на регистрирање : 2007-06-25
Re: CHUPACABRA
zimi se na national geographic
ne mi se vervese duri imase edni naucninci rekoja eve najdovme skelet
znajs i za da prekinet so toa poso ne verveja znajs rekoja bil od kuce i lugevo se smirija i po nedela dena se desavat nekade vo florida cela grupa od tie cudata pak napaget i po kucive niz dvorojve se pepel ej samo lesoj najdvet epte odlepeno ali ne znma na google barav ne najdov neso vaka posebno ako imate nekoe info ve molam pisete
ne mi se vervese duri imase edni naucninci rekoja eve najdovme skelet
znajs i za da prekinet so toa poso ne verveja znajs rekoja bil od kuce i lugevo se smirija i po nedela dena se desavat nekade vo florida cela grupa od tie cudata pak napaget i po kucive niz dvorojve se pepel ej samo lesoj najdvet epte odlepeno ali ne znma na google barav ne najdov neso vaka posebno ako imate nekoe info ve molam pisete
1MM0rtalis- VIP
-
Brat so ne ke izmislet lugevo.Ima sekakvi FRIKOJ koj nemaat druga rabota i samo da kazuvaat skazni.Ovie raboti mi se mnogu glupavi kako mozet samo do vo olku glupavi raboti da izmislvet ne mi e uste jasno.
iskreno brat i jas ne znam so e frkava
ama vaka me zainteresira i ja geldav
me interesirase samo dan e nekoj zapoznaen pa da mi kazi neso pojce
poso zvucese interesno
ne znam so da mislam ah aj naredniot pat ce ti pratam sms ako slucajno ja davet pak za da vidis
ne znam ona eptem cudna rabota a ako najs neso vo vrska so ova prati mi oki?
ama vaka me zainteresira i ja geldav
me interesirase samo dan e nekoj zapoznaen pa da mi kazi neso pojce
poso zvucese interesno
ne znam so da mislam ah aj naredniot pat ce ti pratam sms ako slucajno ja davet pak za da vidis
ne znam ona eptem cudna rabota a ako najs neso vo vrska so ova prati mi oki?
1MM0rtalis- VIP
-
Pa nekolku luge imaat go videno.....i se veli deka koga ke go poglednes te faka panika,dobivas uzasna glavobolka,macnini......i isto taka ja menuva bojata kako kameleonot....imase edna prikazna......deka eden selak (od tekses)sedejki nadvor so negovite prijateli (koi se pijancele) videle kako nekoi tri cudni stvorenja mu go napagaat dobitokot.......i ovoj zel puskata i ubil eden....i posle stanalo masakar.....megu lugeto i stvorenjata.......i se razbira stvorenjata WIN.......ali lugeto bile celosno izmeneti (mrtvi,ubieni)
DARK3R- Почетник
- Треснал Глупости : 1
Се наоѓам : na jug
Ден на регистрирање : 2007-07-19
Vlado-Tornado- Администратор
-
Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-16
Decki daj malu poozbilno,ne ste vajlda uvereni deka postoi vakva glupost.
Kako prvo gi vidov klipojte i na niv vidov : maski za nok na vesterkite,sijamska macka napravena so GEL,macka pregazena i normalno teloto izdolzeno,nekoj si GOA crtezi.
Kako vtoro edna slika so druga ne se isti.E sega dokolku posovjat ova sustestvo kakvo e so
vonzemjansi oci,so silci na grbot,bez silci,ko majmun,ko macka,ko vonzemjanin.
Mislam daj nema smisla pojke da se pravi muabet za ovaj mit.
Kako prvo gi vidov klipojte i na niv vidov : maski za nok na vesterkite,sijamska macka napravena so GEL,macka pregazena i normalno teloto izdolzeno,nekoj si GOA crtezi.
Kako vtoro edna slika so druga ne se isti.E sega dokolku posovjat ova sustestvo kakvo e so
vonzemjansi oci,so silci na grbot,bez silci,ko majmun,ko macka,ko vonzemjanin.
Mislam daj nema smisla pojke da se pravi muabet za ovaj mit.
maks vidi nikoj ne ti rece
da razgovaras za ova nitu da ne znam te uverime vo neso
poso sekoj si ima svoi ubeduvajna i taka misalm interesno mi zvucese zatoa i go staviv i fala mu na vlado na linkovite taka da molimte ako ne sakas da razgovaras i da donesis nekoj mat za temava nemoj taka da velis mislam bez navreda nekako si pesimisticki nastroen aj toa ne te fativme v gusa vervi ili ne znam so kraj kraeva mislev e neso interesno
da razgovaras za ova nitu da ne znam te uverime vo neso
poso sekoj si ima svoi ubeduvajna i taka misalm interesno mi zvucese zatoa i go staviv i fala mu na vlado na linkovite taka da molimte ako ne sakas da razgovaras i da donesis nekoj mat za temava nemoj taka da velis mislam bez navreda nekako si pesimisticki nastroen aj toa ne te fativme v gusa vervi ili ne znam so kraj kraeva mislev e neso interesno
1MM0rtalis- VIP
-
Cekaj malce sega ova e FORUM i sekoj moze da kazuva svoe misljenje taka da go kazav jas i moeto mislenje.
Jasno mi e deka na nekogo ke go bendisa a na nekogo ne.
Jasno mi e deka na nekogo ke go bendisa a na nekogo ne.
И јас иам читано за тоа.Било забележано во Јужна Америка во Puerto Rico и ги напагало животните.Некој велат дека било како куче со боцки на грбот а некои велат дека личело на голем гуштер.И најмногу животни биле убиени од ова суштество,им ја цицало крвта а најчудно било тоа што после вените им биле шупливи...(језиво)
Незнам сеа колку е точно.
Тањиште- Почетник
- Треснал Глупости : 13
Се наоѓам : Downtown
Ден на регистрирање : 2007-07-07
И јас иам читано за тоа.Било забележано во Јужна Америка во Puerto Rico и ги напагало животните.Некој велат дека било како куче со боцки на грбот а некои велат дека личело на голем гуштер.И најмногу животни биле убиени од ова суштество,им ја цицало крвта а најчудно било тоа што после вените им биле шупливи...(језиво)
Тањиште- Почетник
- Треснал Глупости : 13
Се наоѓам : Downtown
Ден на регистрирање : 2007-07-07
i mene me intereisra dali e vistina ama jezivo bese imae dokumentarka navistina ona ne vervam da moze covek da go stori osven ako e ekstremno dobar hirurg od 2 mali dupcijna da go ostavi bez krv na nekogo
1MM0rtalis- VIP
-
aaaaaaaaa dosta dosta dosta aaaaaaaaa
sekoj den go slusam braton so mi zborvit za ova
Bagi- Студент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 52
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-10-13
iiiii иииии ?????Bagi напиша:aaaaaaaaa dosta dosta dosta aaaaaaaaa
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Ден на регистрирање : 2007-06-03
hahahahahah
1MM0rtalis- VIP
-
Оф леле за шо сте праеле муабет.
Абе на discovery имаше емисија за то
и докажаа дека бил чоек шо ги плашел луѓето
Абе на discovery имаше емисија за то
и докажаа дека бил чоек шо ги плашел луѓето
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-28
Морално и одговорно тврдам дека не е чоек шо ги плашел луѓето.
SteelTemplar некои од нас го имаат видено chupacabra! АКо ти не сиго видел не значи дека не постои. Значи колку сте ограничени во тоа главите!
SteelTemplar некои од нас го имаат видено chupacabra! АКо ти не сиго видел не значи дека не постои. Значи колку сте ограничени во тоа главите!
pyromaniac- Студент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 32
Поени : -1
Репутација : -1
Поминат рок на траење : 34
Се наоѓам : Лево
Ден на регистрирање : 2007-12-10
hi na site....za chupacabra imam slusnato uste pred nekolku godini,slucajno na tv,na national geographic mislam deka bese..od togas koga go vidov toa se zainteresirav,barav na internet no ima mn slabi informacii.....
maks ja neznam zs ne ti se veruva za ova koa ima mn jasni dokazi,jas licno mn od damna neznam kaj imam gleano klip snimen od edna meksicka familija,i na klipot jasno se gledase t.n chupakabra,bas sakav da te uveram ako go najdam klipot ke ti pisam da vidis pa ke diskutirame....inaku imam slusnatio deka chupa znaci-cicac,a kabra-koza...t.e chupakabra e cicac na kozi,pravi dupce na sijata na kozite i im ja cica krvta i organite preku nea,imam videno na tv...
maks ja neznam zs ne ti se veruva za ova koa ima mn jasni dokazi,jas licno mn od damna neznam kaj imam gleano klip snimen od edna meksicka familija,i na klipot jasno se gledase t.n chupakabra,bas sakav da te uveram ako go najdam klipot ke ti pisam da vidis pa ke diskutirame....inaku imam slusnatio deka chupa znaci-cicac,a kabra-koza...t.e chupakabra e cicac na kozi,pravi dupce na sijata na kozite i im ja cica krvta i organite preku nea,imam videno na tv...
elma- Почетник
-
Расположение :
Треснал Глупости : 6
Поени : 7
Репутација : 1
Поминат рок на траење : 31
Се наоѓам : stip
Ден на регистрирање : 2009-04-17
Абе сум слушнала...Али тоа ти е исто како и Јети на Хималаите,И Бигфут и слични работи...Се збори,али никад не се докажало дека уствари постојат...
tiggy sparrow- Почетник
-
Треснал Глупости : 4
Поени : 6
Поминат рок на траење : 32
Се наоѓам : Skopje
Ден на регистрирање : 2009-10-25
:: Живот :: Мистерија и натприродно
Страна 1 of 1