AC/DC
4 posters
:: Забава и култура :: Музика
Страна 1 of 1
AC/DC
ај да не должам,не знам многу за AC/DC ама го спуштив албумов и планирам да го слушам ...
еве нешто за албумот http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Ice_(album)
е така дан речите ме немало :ljolj:
еве нешто за албумот http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Ice_(album)
е така дан речите ме немало :ljolj:
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Re: AC/DC
Едноставно нели не можам да ве сватам. За вас AC/DC се досадни и шо знам ја? ЛОЛ
Иначе новиов албум им е закон!!!
Иначе новиов албум им е закон!!!
Борис ги иам слушано АцДц многу...ама вејке монотони ми се.
Немој да ме сватиш погрешно ама за овај албум воопшто не
требаше да се отвора тема.
Е за од Металика новиот да ми речиш,она е за поштовање. :thumbup1:
Немој да ме сватиш погрешно ама за овај албум воопшто не
требаше да се отвора тема.
Е за од Металика новиот да ми речиш,она е за поштовање. :thumbup1:
AC/DC се закон, е сеа дали се монотони или не то ич не ми е гајле зш мене ми се многу убај важно е шо не избегале од стилот ама ич и уште звучет како порано.
А од Металика новиот да, стварно е добар
А од Металика новиот да, стварно е добар
Rock N'Roll Train најдобра песна на албумот...а со се однесува на Metalica ми се свиѓа албумот нов,ама песните ми се многу слични(најмногу ми се свиѓа што има многу тапани)
.Не дека сум некој навлезен во музика ама супер се и двата албуми
-
Расположение :
HalfGrown_IDIOT напиша:Rock N'Roll Train најдобра песна на албумот...а со се однесува на Metalica ми се свиѓа албумот нов,ама песните ми се многу слични(најмногу ми се свиѓа што има многу тапани)
Могуче е сите во новиот албум да имет тропано на тапани за да ги имат толку многу :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Свашта! (не знам друго шо да напишам)
borisd напиша:HalfGrown_IDIOT напиша:Rock N'Roll Train најдобра песна на албумот...а со се однесува на Metalica ми се свиѓа албумот нов,ама песните ми се многу слични(најмногу ми се свиѓа што има многу тапани)
Могуче е сите во новиот албум да имет тропано на тапани за да ги имат толку многу :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Свашта! (не знам друго шо да напишам)
Абе Борис јак си а!Шубо,ај другиот пат ко ке ставам коментар за музика тебе ќе те прашам,зш ти ќе да си сезнајко мајката.Се мислев дали да ти вратам на муабетов зш ми се чинит излишно,ама ај нека ти бит
p.s.од се слатко не се прајт
-
Расположение :
Клипот за заебанција беше стаен
ама тоа што го кажа..... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Јако е да ти се изнасмејт некој вака а ?
ама тоа што го кажа..... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Јако е да ти се изнасмејт некој вака а ?
Нема шо да ти објаснам,јасен бев!
Не се разбирам многу во метал,признавам,АМА и ти си "тазе" во металов,така да не се прај многу паметен
Не се разбирам многу во метал,признавам,АМА и ти си "тазе" во металов,така да не се прај многу паметен
-
Расположение :
Еј имате една страна поназад да видите за што почнавте да прајте муает
офф топик сте излезени вкрај
офф топик сте излезени вкрај
HalfGrown_IDIOT напиша:Нема шо да ти објаснам,јасен бев!
Не сум тазе не се секирај и не се прам паметен, ама и не траска зелени
:: Забава и култура :: Музика
Страна 1 of 1