Казни за јавна НЕчистота
2 posters
Страна 1 of 1
Казни за јавна НЕчистота
Прочитав во вест (случајно не дека нечитам,) како некои луѓе мора да платат 50е за да можат да го складираат својот огрев во подрумот на зградата, практично без врска е законов(додуша мислам дека не е комплетен има доста дупки и премногу глупости во врска со чистотата) линк немам така да слободно сурфајте, како што ми кажаја мене ако нема линк барај на гугл "cya"
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Репутација : 0
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Re: Казни за јавна НЕчистота
Како ре за складирање во подрум да се плаќа ? :laugh:
Море само ако ми дадат казна некоја од оние за плукање ова она, мислам дека не го знаат сите добро законот и не го имаат ок прочитано, може и ние да пријавјаме ѓубре и да јадат казни тие од комунално, абе секој кош ќе го пријавјам. Праат закон за држава во која нема општи услови за нивна импелементација (нема канти, на 50 км по една скршена), абе Глујо работа.
Море само ако ми дадат казна некоја од оние за плукање ова она, мислам дека не го знаат сите добро законот и не го имаат ок прочитано, може и ние да пријавјаме ѓубре и да јадат казни тие од комунално, абе секој кош ќе го пријавјам. Праат закон за држава во која нема општи услови за нивна импелементација (нема канти, на 50 км по една скршена), абе Глујо работа.
Страна 1 of 1