Предлози и критики
+7
MaX
PsyTrip
borisd
Александар
M@We4kA
Vlado-Tornado
Kosta
11 posters
:: Најфорумче информатор :: :: Форум информатор
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Предлози и критики
Оваа тема ја отворив само за да ја употребите вашата креативност и да дадете некои предлози и критики за нашиов форум, а со тоа заедно да постигнеме побрзо развивање на овој форум. Сите ваши забелешки и предлози се добредојдени.
Благодариме од напред,
Најфорумче
Благодариме од напред,
Најфорумче
Последната промена е направена од на Чет Фед 14 2008, 00:57. Мислењето е променето 2 пати.
Re: Предлози и критики
Let there be Light... Подобро е за очите
Vlado-Tornado- Администратор
-
Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-16
Како прво не ми се свиѓа шо не е до преведен. А како второ не ми се свиѓа логото на форумов. Се надевам дек нешо ке смените.
M@We4kA- Почетник
-
Треснал Глупости : 25
Поени : 0
Поминат рок на траење : 34
Се наоѓам : macedonia
Ден на регистрирање : 2007-06-20
За тоа што не е допреведен си тотално во право, ќе се потрудиме околу тоа
-
Е каде во ова мислење имаше спам? Ај цитирај и кажи каде..
M@We4kA- Почетник
-
Не е точно, само сакаме образложение за критиката... Ако речеш „Не ми се свиѓа“ не ни кажуваш зошто, можеме само да речеме дека е прашање на вкус, а доколку има објективна причина или недостаток или пропуст од било каков вид, тоа секако ќе го имаме во предвид
-
Vlado-Tornado напиша:Не е точно, само сакаме образложение за критиката... Ако речеш „Не ми се свиѓа“ не ни кажуваш зошто, можеме само да речеме дека е прашање на вкус, а доколку има објективна причина или недостаток или пропуст од било каков вид, тоа секако ќе го имаме во предвид
Па јас погоре образложив дека не ми се свиѓа логото затоа што боите не одговараат на стилов. Немојте да збрите безвезе...
M@We4kA- Почетник
-
Да, ама морав прво да те прашам што е тоа што не ти се свиѓа кај логото... Ти си имаше само напишано дека не ти се свиѓа... Така да не збориме без врска... Порасни !
-
Doboro be aman....
Baram da se izfixa slednata rabota
koga se logiram da ne mi se isklucuva vo vremetraenje od 1 saat, a ne 15min ili pomalce, poradi slednata rabota - se skapav od pishuvanje i na kraj mi vika relogin , hehe mislam aman be na koj mu teknalo ako si neaktiven 15 min da ti dade relog c c c sega bas se nanervirav, zaso zaso sekogas mi se desava isototo, pa nema problem ke go provervam i ke redam sekoj 2-3 dena po 1 post vo spam chat ili negde samo da znaete deka sum tuka (ups sry relog pak) hehe
koga se logiram da ne mi se isklucuva vo vremetraenje od 1 saat, a ne 15min ili pomalce, poradi slednata rabota - se skapav od pishuvanje i na kraj mi vika relogin , hehe mislam aman be na koj mu teknalo ako si neaktiven 15 min da ti dade relog c c c sega bas se nanervirav, zaso zaso sekogas mi se desava isototo, pa nema problem ke go provervam i ke redam sekoj 2-3 dena po 1 post vo spam chat ili negde samo da znaete deka sum tuka (ups sry relog pak) hehe
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Jas baram da se napravi eden kodeks na odnesuvanje. Vie poradi toa sto nemate kodeks na odnesuvanje, sekoj si pravi sto saka (jas ne si se isklucuvam od ova), vie samo ako nekoj zgresi nesto togas izvlekuvate pouka i kazuvate deka od togas toa ne smee da se pravi. Pa zatoa mislam ...
Точно, досега учевме само од грешките кои ни се случуваа, ваков кодекс е неопходен, и ќе го составиме најбрзо што можеме. Критиката ти е 100 % на место, само и ние сме т.н. Новајлии, така да ни требаше време да се снајдеме.
-
Zer0_CooL напиша:Jas baram da se napravi eden kodeks na odnesuvanje. Vie poradi toa sto nemate kodeks na odnesuvanje, sekoj si pravi sto saka (jas ne si se isklucuvam od ova), vie samo ako nekoj zgresi nesto togas izvlekuvate pouka i kazuvate deka od togas toa ne smee da se pravi. Pa zatoa mislam ...
Се согласувам со тебе
PsyTrip- Професор
-
Треснал Глупости : 347
Поминат рок на траење : 35
Ден на регистрирање : 2007-05-27
a sredeno ili da se logirvam za 1 post samo 1 aSargeras Thu Jun 28, 2007 6:42 pm
--------------------------------------------------------------------------------
Doboro be aman....
c c c
Александар- Македонија
- Расположение :
prati situacija... si sedam jas na kom i surfam ... aha ok... togas si vleguvam malce na dota "malce", pa igram edna partija dota (pauza) vleguvam na najforumce pa mi bara login, epa so da praam na sekoi 15 min me isklucuva ako ne pravam nesto na forumot
Александар- Македонија
- Расположение :
Sargeras напиша:prati situacija... si sedam jas na kom i surfam ... aha ok... togas si vleguvam malce na dota "malce", pa igram edna partija dota (pauza) vleguvam na najforumce pa mi bara login, epa so da praam na sekoi 15 min me isklucuva ako ne pravam nesto na forumot
Јас мислам да не играш Дота и се ке биде О.К.
MaX напиша:Sargeras напиша:prati situacija... si sedam jas na kom i surfam ... aha ok... togas si vleguvam malce na dota "malce", pa igram edna partija dota (pauza) vleguvam na najforumce pa mi bara login, epa so da praam na sekoi 15 min me isklucuva ako ne pravam nesto na forumot
Јас мислам да не играш Дота и се ке биде О.К.
ama ne ne... prati situacija, (kopi past) si sedam jas na kom i surfam ... aha ok... togas si vleguvam malce na dota "malce", pa igram edna partija dota (pauza) vleguvam na najforumce pa mi bara login, epa so da praam na sekoi 15 min me isklucuva ako ne pravam nesto na forumot
Александар- Македонија
- Расположение :
dobro. kako moderator, dali ke moze jas da gi pravam temite(objava, najava, vazno nevazno i t.n. i t.n.) vo delot za koj sum moderator.
zatoa sto bas sakav da napravam objava za toa sto e najnovo no izgleda moram da cekam nekoj da go procita ovaj post a? (btw se zalam na rabotata)
zatoa sto bas sakav da napravam objava za toa sto e najnovo no izgleda moram da cekam nekoj da go procita ovaj post a? (btw se zalam na rabotata)
Александар- Македонија
- Расположение :
kako sam da si pravam muabet na forumov... daj prevzemite nesto, kako prvo osven grupata NIE nikoj ne e bas svoe-originalen... pa moze li da se napravi nesto ili da
Александар- Македонија
- Расположение :
Sargeras напиша:kako sam da si pravam muabet na forumov... daj prevzemite nesto, kako prvo osven grupata NIE nikoj ne e bas svoe-originalen... pa moze li da se napravi nesto ili da
hahaha премногу шекер
Александар- Македонија
- Расположение :
ke fatam vrski jas kaj kostadinka da go napravime dizajnot na forumov po kompjuterdziski , normalno ako se slozuvate so toa )
_EAX- VIP
-
Треснал Глупости : 193
Поминат рок на траење : 114
Се наоѓам : vrska nemam
Ден на регистрирање : 2007-10-12
Мене ми се бендисува и ваков, туку, а порталот ?
-
ne deka ne mi se sviga dizajnot tuku deka e u ist stil kako sekoj makedonski forum
_EAX- VIP
-
Треснал Глупости : 193
Поминат рок на траење : 114
Се наоѓам : vrska nemam
Ден на регистрирање : 2007-10-12
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
:: Најфорумче информатор :: :: Форум информатор
Страна 1 of 3