Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Полската виза на заверка

Go down

Полската виза на заверка Empty Полската виза на заверка

Пишување by najforumce Саб Сеп 20 2008, 18:17

Полската виза на заверка Mejsi10

Македонската кошаркарска репрезентација ја пречекува Естонија во последниот натпревар од квалификациската "Б" Група за пласман на ЕП во Полска 2009 година.

Ние сме речиси сигурни учесници на ЕП и со досегашните 3 победи, но триумф против Естонија ќе го потврди нашето место во Полска, без оглед на резултатите од другите натпревари.

- Очекувам арената "Борис Трајковски" во сабота да биде полна до последното место, и заедно со нашата публика да го прославиме пласманот на ЕП. Сметам дека може да имаме мали проблеми со Естонија на почетокот на натпреварот, бидејќи овој дуел е од големо значење за нив. Тие само со победа ќе ги избегнат натпреварите за опстанок во "А" Дивизијата - вели за веб страницата на КФМ македонскиот селектор Јовица Арсиќ.

За селекторот Арсиќ единствена непозната е кој ќе биде 12 играч кој ќе го замени Илиевски во нашиот табор. Прашањето е Дарко Соколов или Јане Петровски.
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Полската виза на заверка Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce