Дали некогаш сте плачеле за љубов?
+2
jelena
kate
6 posters
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1
Дали некогаш сте плачеле за љубов?
Дали некогаш сте плачеле за љубов и дали вреди да плачете?
Можеби сакате некој/а, а љубовта не ви е возвратена па станувате депресивни поради тоа и плачете...Или можеби и дошол крајот на вашата врска па ви е жал поради тоа и плачете,или можеби...
Сепак солзите ништо не менуваат,само си создаваме немир во душата и чекориме по мостот на тагата, се губиме во својата сенка, надежта полека згаснува како свеќа која постепено се намалува, деновите поминувааат како што доаѓааат и немааат повеќе значење...Затоа подобро е да не плачеме за она што не можеме да го имаме или што веќе сме го изгубиле...Но дали можеме?
Кажете вие дали некогаш сте плачеле и дали вреди воопшто да плачите за некој/а? :iconflowerhr4:
Голем е филмов а? :133: :pos:
Можеби сакате некој/а, а љубовта не ви е возвратена па станувате депресивни поради тоа и плачете...Или можеби и дошол крајот на вашата врска па ви е жал поради тоа и плачете,или можеби...
Сепак солзите ништо не менуваат,само си создаваме немир во душата и чекориме по мостот на тагата, се губиме во својата сенка, надежта полека згаснува како свеќа која постепено се намалува, деновите поминувааат како што доаѓааат и немааат повеќе значење...Затоа подобро е да не плачеме за она што не можеме да го имаме или што веќе сме го изгубиле...Но дали можеме?
Кажете вие дали некогаш сте плачеле и дали вреди воопшто да плачите за некој/а? :iconflowerhr4:
Голем е филмов а? :133: :pos:
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
Re: Дали некогаш сте плачеле за љубов?
јас имам плачено... не е дали вреди некој да плачиш за него и ај сега ако ти е тешко не плачи оти било глупо да плачиш за машко или за женско. Си плачиш да ти олесни на душата за мене си кажвам за другите не знам ако им е глупо да плачат за некој нека си ја чуват болката во себе и нека се смеат со сила ако им е така поубо...
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
не е филм зошто?!
Користиш многу убави зборови :thumbup1: .Па плачев да,за првата ми девојка која ме спобудале целосно,ама беше одамнаааа,ко завршив осмо одделение.Денес кога сум,колку толку,зрела личност,не плачам за многу пострашни работи кои ми се случуваат не пак за љубов или за женска.Не вредит да се плачит за таква работа,освен ако ете личноста ти е маж/жена
Користиш многу убави зборови :thumbup1: .Па плачев да,за првата ми девојка која ме спобудале целосно,ама беше одамнаааа,ко завршив осмо одделение.Денес кога сум,колку толку,зрела личност,не плачам за многу пострашни работи кои ми се случуваат не пак за љубов или за женска.Не вредит да се плачит за таква работа,освен ако ете личноста ти е маж/жена
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Сум плачела, знаејќи дека сепак со тоа ништо не променуваш, но си даваш себеси чувство на олеснување, како тежок товар да си исфрлил од себе, но сепак болката и после тоа останува. Поминува време, и раната се лечи...Но потоа, треба да внимаваш ако не сакаш старата рана повторно да се разрани, значи тотално заборавање треба на личноста. И, животот оди понатаму, имаш искуство плус, а од своите искуства најдобро се учи.
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
:thumbup1:
ЕМО :worshippy:
ЕМО :worshippy:
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-28
ЕМО хаха. Не сум девојка која што лесно може да да ја повреди некој значи сепак можам да издржам до некоја граница но ако ми е ептен тешко ќе заплачам само за да се олеснам и да излезам од депресија. Не викам дека не ми се случува да плачам за љубов, сум плачела, но не многу често и не си ставам се на срце затоа што некогаш машките знаат толку многу да те зафркнат а тоа го прават често и не се замарам многу со тоа едноставно се трудам да заборавам. Нема ништо лошо во тоа да плачеш
А бај д веј кате не ни кажа дали ти си плачела?
А бај д веј кате не ни кажа дали ти си плачела?
iki- Асистент
-
Расположение :
Треснал Глупости : 73
Да Ики сум плачела,ти знајш најубо зш често ме имаш тешено,а за другите што незнаат еве ви кажвам сега дека имам плачено и тоа многу често ми се случува ,сега во последно време си приплаквам на секое ко ненормална иако знам дека не вредит,ама то е...
ЖИВОТИШТЕ!!!
ЖИВОТИШТЕ!!!
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
:: Живот :: Љубов и Секс
Страна 1 of 1