Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дали некогаш сте плачеле за љубов?

+2
jelena
kate
6 posters

Go down

Дали некогаш сте плачеле за љубов? Empty Дали некогаш сте плачеле за љубов?

Пишување by kate Чет Сеп 18 2008, 05:42

Дали некогаш сте плачеле за љубов и дали вреди да плачете?
Можеби сакате некој/а, а љубовта не ви е возвратена па станувате депресивни поради тоа и плачете...Или можеби и дошол крајот на вашата врска па ви е жал поради тоа и плачете,или можеби...
Сепак солзите ништо не менуваат,само си создаваме немир во душата и чекориме по мостот на тагата, се губиме во својата сенка, надежта полека згаснува како свеќа која постепено се намалува, деновите поминувааат како што доаѓааат и немааат повеќе значење...Затоа подобро е да не плачеме за она што не можеме да го имаме или што веќе сме го изгубиле...Но дали можеме?
Кажете вие дали некогаш сте плачеле и дали вреди воопшто да плачите за некој/а? I love you :iconflowerhr4:
Голем е филмов а? :133: :pos:
kate
kate
Доцент
Доцент

Female
Sagittarius

Треснал Глупости : 148
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15

Вратете се на почетокот Go down

Дали некогаш сте плачеле за љубов? Empty Re: Дали некогаш сте плачеле за љубов?

Пишување by jelena Чет Сеп 18 2008, 05:50

јас имам плачено... не е дали вреди некој да плачиш за него и ај сега ако ти е тешко не плачи оти било глупо да плачиш за машко или за женско. Си плачиш да ти олесни на душата за мене си кажвам за другите не знам ако им е глупо да плачат за некој нека си ја чуват болката во себе и нека се смеат со сила ако им е така поубо...
jelena
jelena
Пуфла
Пуфла

Female
Capricorn

Расположение : Дали некогаш сте плачеле за љубов? Flirty
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22

Пишување by HalfGrown_IDIOT Чет Сеп 18 2008, 05:53

не е филм зошто?!
Користиш многу убави зборови :thumbup1: .Па плачев да,за првата ми девојка која ме спобудале целосно,ама беше одамнаааа,ко завршив осмо одделение.Денес кога сум,колку толку,зрела личност,не плачам за многу пострашни работи кои ми се случуваат не пак за љубов или за женска.Не вредит да се плачит за таква работа,освен ако ете личноста ти е маж/жена
HalfGrown_IDIOT
HalfGrown_IDIOT
Најjакиот
Најjакиот

Male
Libra

Расположение : Дали некогаш сте плачеле за љубов? Cool
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03

Пишување by ~The Vampire~ Чет Сеп 18 2008, 20:01

Сум плачела, знаејќи дека сепак со тоа ништо не променуваш, но си даваш себеси чувство на олеснување, како тежок товар да си исфрлил од себе, но сепак болката и после тоа останува. Поминува време, и раната се лечи...Но потоа, треба да внимаваш ако не сакаш старата рана повторно да се разрани, значи тотално заборавање треба на личноста. И, животот оди понатаму, имаш искуство плус, а од своите искуства најдобро се учи.
~The Vampire~
~The Vampire~
Администратор
Администратор

Female
Libra

Расположение : Дали некогаш сте плачеле за љубов? Daring
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14

Пишување by SteelTemplar Чет Сеп 18 2008, 20:04

:thumbup1:
ЕМО :worshippy:

SteelTemplar
Jehovah

Male
Scorpio

Расположение : Дали некогаш сте плачеле за љубов? Psychedelic
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-28

Пишување by iki Пет Сеп 19 2008, 01:03

ЕМО хаха. Не сум девојка која што лесно може да да ја повреди некој значи сепак можам да издржам до некоја граница но ако ми е ептен тешко ќе заплачам само за да се олеснам и да излезам од депресија. Не викам дека не ми се случува да плачам за љубов, сум плачела, но не многу често и не си ставам се на срце затоа што некогаш машките знаат толку многу да те зафркнат а тоа го прават често и не се замарам многу со тоа едноставно се трудам да заборавам. Нема ништо лошо во тоа да плачеш
А бај д веј кате не ни кажа дали ти си плачела?
iki
iki
Асистент
Асистент

Female
Aquarius

Расположение : Дали некогаш сте плачеле за љубов? Happy
Треснал Глупости : 73

Пишување by kate Пет Сеп 19 2008, 01:11

Да Ики сум плачела,ти знајш најубо зш често ме имаш тешено,а за другите што незнаат еве ви кажвам сега дека имам плачено и тоа многу често ми се случува ,сега во последно време си приплаквам на секое ко ненормална иако знам дека не вредит,ама то е... Sad
ЖИВОТИШТЕ!!! Sad
kate
kate
Доцент
Доцент

Female
Sagittarius

Треснал Глупости : 148

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот

- Similar topics