Рекреација-спорт
3 posters
:: Спорт :: Останати спортови
Страна 1 of 1
Рекреација-спорт
Дали и колку често се рекреирате со спорт?
Јас за мене ќе кажам дека не памтам кога последно играв фудбал,тенис или некој друг спорт.Единствена рекреација летово ми беше возење велосипед од дома до работа.Малку изгледа жално ама тоа е.Кога сум на факултет со колегите знаеме да се собериме,да мавниме по 2-3 добри саати фудбал,и верувајте ми во тие моменти се осеќам многу убаво.Како телото да ми добива дополнителна енергија место да се изморам.За жал во друштвово заборавивме како е да се игра фудбал.па еве и можност да ги потсетам да се собериме да играме!
Ајде кажете за вас
Јас за мене ќе кажам дека не памтам кога последно играв фудбал,тенис или некој друг спорт.Единствена рекреација летово ми беше возење велосипед од дома до работа.Малку изгледа жално ама тоа е.Кога сум на факултет со колегите знаеме да се собериме,да мавниме по 2-3 добри саати фудбал,и верувајте ми во тие моменти се осеќам многу убаво.Како телото да ми добива дополнителна енергија место да се изморам.За жал во друштвово заборавивме како е да се игра фудбал.па еве и можност да ги потсетам да се собериме да играме!
Ајде кажете за вас
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Re: Рекреација-спорт
Ја летово се изнаиграв фудбал, секој вторник (не баш секој) се собиравме и правец ракометно. Исто така многу голема рекреација ми беше пивото летово
borisd напиша:Ја летово се изнаиграв фудбал, секој вторник (не баш секој) се собиравме и правец ракометно. Исто така многу голема рекреација ми беше пивото летово
добро сега си важен не викаш :worshippy:
-
Расположение :
borisd напиша:Ко си можам
хехе :thumbup1: :pos:
-
Расположение :
Немам никаква спортска физичка активност од којзнае кога. И многу ми е жал за тоа, но кај и да е ќе почнам со нешто барем да спортувам, не за нешто друго, барем убаво да си се чувствувам, а со тоа и да намалам на цигари и алкохол.
За тоа што викаш кики да сме се собереле. Знам еднаш се собравме да играме фудбал и borisd мислам дека беше. Сите со дресој од македонија од незнам ти што, мислиш којзнае каков фудбал ќе прајме. Истрчавме сите по пет минути и од пусти цигари сите по тревата излегнавме :pos: :pos: :pos:
ПС: Темава се префрлува во останати спортови. :iconflowerhr4:
За тоа што викаш кики да сме се собереле. Знам еднаш се собравме да играме фудбал и borisd мислам дека беше. Сите со дресој од македонија од незнам ти што, мислиш којзнае каков фудбал ќе прајме. Истрчавме сите по пет минути и од пусти цигари сите по тревата излегнавме :pos: :pos: :pos:
ПС: Темава се префрлува во останати спортови. :iconflowerhr4:
:: Спорт :: Останати спортови
Страна 1 of 1