Каде би сакале да живеете?
5 posters
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1
Каде би сакале да живеете?
Темава нека биде за тоа каде имате желба да живеете,тргајки ги настрана финансиите и другите препреки.
Значи еве за мене лично,јас би сакал да живеам во Лондон.
Некој ќе речит врнело,луѓето биле ладни и слично,ама јас гледам многу убав живот таму.Имав прилика да напрам муабет со англичанка,еднаш кога бев кај неа на фризер во Битола,и ми рече дека напротив македонците биле поладен народ од англичаните.Не дека се согласив,ама и ние не сме си цвеќа :thumbup1: .Друго ми се свиѓа начинот на кој англичаните го доживуваат фудбалот,како своевидно празнување,па можеби тоа и Ф.К.Арсенал се причините поради кои јас би сакал да живеам во Лондон.
Кажете за вас :cao:
Значи еве за мене лично,јас би сакал да живеам во Лондон.
Некој ќе речит врнело,луѓето биле ладни и слично,ама јас гледам многу убав живот таму.Имав прилика да напрам муабет со англичанка,еднаш кога бев кај неа на фризер во Битола,и ми рече дека напротив македонците биле поладен народ од англичаните.Не дека се согласив,ама и ние не сме си цвеќа :thumbup1: .Друго ми се свиѓа начинот на кој англичаните го доживуваат фудбалот,како своевидно празнување,па можеби тоа и Ф.К.Арсенал се причините поради кои јас би сакал да живеам во Лондон.
Кажете за вас :cao:
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
Re: Каде би сакале да живеете?
Јас би сакал да живеам во Нови Сад или во Амстердам....
Мака ми е да редам слики
Мака ми е да редам слики
ICELAND.. Многу сакам да одам во Исланд и да живеам таму, незнам зш ама луд сум по ова место и ова држава...
Еве некое сличе
Еве некое сличе
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-06-28
Мексико многу сакам таму да живеам, аааа сакам Мексико
@Jelena за Доминиканска Република не се секирај :D:D Што сум запознаил на мсн една од таму, готово и барам карти за таму
@Jelena за Доминиканска Република не се секирај :D:D Што сум запознаил на мсн една од таму, готово и барам карти за таму
Брат и јас сакам да живеам на некоја плажа или некој остров, ама како шо ме привлеквит Исланд никоја земја не ме привлеквит. Само видите какви места имат, која природа ја имат, гејзерите и сите тие чуда... Ауфффффф, сака да ода Исланд... Коки да ми најш работа за таму ахахахаха :ljolj:
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-06-28
леле ајде барај две и одиме не се враќам јас појке заеби Мехико јас се откажав од давно...ова е поубо ке ти кажам за шо
леле ајде барај две и одиме не се враќам јас појке заеби Мехико јас се откажав од давно...ова е поубо ке ти кажам за шо
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
:: Живот :: Општи муабети
Страна 1 of 1