Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската...

4 posters

Go down

Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската... Empty Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската...

Пишување by Kosta Сре Сеп 17 2008, 02:41

Дали кога некој/а ќе баците, можете на основа на тоа да заклучите и каква ќе биде врската Very Happy. (Или можда индикатор за коков секс ќе имате :pos: ). Ја уште не знам за кај мене на што е индикатор, ама во иднина ќе водам сметка на тоа Very Happy. Страствени бакнежи обично ми навестуваат бурна врска (бурна мислам на страсна), додека они "млаки" бакнежи ми кажуваат дека врската ќе биде безвезе Very Happy. Имат некој искуство со ова и што мислите ?
Kosta
Kosta
Најфорумче манијак
Најфорумче манијак

Male
Scorpio

Расположение : Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската... Relaxed
Треснал Глупости : 2202
Поени : 159
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Струга
Ден на регистрирање : 2007-05-16

http://www.najforumce.macedonianforum.net

Вратете се на почетокот Go down

Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската... Empty Re: Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската...

Пишување by HalfGrown_IDIOT Сре Сеп 17 2008, 03:06

па мене бар не ми се случило таква работа...прв бакнеж,муабет за на филм :pos: .Јас осеќам која врска ќе ми биде убава,не се опишува ама скоро секогаш знам Very Happy
HalfGrown_IDIOT
HalfGrown_IDIOT
Најjакиот
Најjакиот

Male
Libra

Расположение : Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската... Cool
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03

Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската... Empty Re: Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската...

Пишување by jelena Сре Сеп 17 2008, 04:43

според мене нема врска... баш муабети за на филм браво HalfGrown_IDIOT
jelena
jelena
Пуфла
Пуфла

Female
Capricorn

Расположение : Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската... Flirty
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22

Пишување by ~The Vampire~ Сре Сеп 17 2008, 04:56

Што знам, не е бакнежот пресуден за тоа каква ќе е врската. Што ако бакнежот е феноменален, ако нема љубов? Џабе е.
А инаку, може бакнежот да е нежен, а в кревет да те изненади :pos:
~The Vampire~
~The Vampire~
Администратор
Администратор

Female
Libra

Расположение : Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската... Daring
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14

Пишување by HalfGrown_IDIOT Сре Сеп 17 2008, 05:08

~The Vampire~ напиша:Што знам, не е бакнежот пресуден за тоа каква ќе е врската. Што ако бакнежот е феноменален, ако нема љубов? Џабе е.
А инаку, може бакнежот да е нежен, а в кревет да те изненади :pos:

без навреда,тебе ти се случило то? :pos:
HalfGrown_IDIOT
HalfGrown_IDIOT
Најjакиот
Најjакиот

Male
Libra

Пишување by ~The Vampire~ Сре Сеп 17 2008, 05:14

Првото да. Бакнеж супер, али не ме сакал. Факинг идиат.
Второто не.

Very Happy
~The Vampire~
~The Vampire~
Администратор
Администратор

Female
Libra

Расположение : Дали првиот бакнеш може да одреди каква ќе биде врската... Daring
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14

Пишување by HalfGrown_IDIOT Сре Сеп 17 2008, 05:15

~The Vampire~ напиша:Првото да. Бакнеж супер, али не ме сакал. Факинг идиат.
Второто не.

Very Happy
а јас пак си помислив :ljolj:
HalfGrown_IDIOT
HalfGrown_IDIOT
Најjакиот
Најjакиот

Male
Libra

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот

- Similar topics