Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Марихуана пред вратата на бугарската влада

2 posters

Go down

Марихуана пред вратата на бугарската влада Empty Марихуана пред вратата на бугарската влада

Пишување by najforumce Пон Сеп 01 2008, 01:56

Марихуана пред вратата на бугарската влада Marihu10

Бугарските борци против одгедување на марихуана ја продолжуваат борбата буквално во предворјето на владината зграда. Имено, стебла на марихуана се пронајдени скриени меѓу цвеќата пред седиштето на владата во Софија.

Фотографиите на насадот на канабис се објавени во списанието "Троуд", а властите го признале проблемот кој веднаш бил решен.

"Со задоволство можеме да ве информираме дека проблемот веднаш и буквално е искоренет" - изјавил владиниот портпарол.

Бугарската полиција во последните неколку недели изведува опсежна кампања против одгледувањето на канабис и во тој период се запленети 6 тони марихуана, вклучувајќи и одредена количина која е пронајдена во градината на еден свештеник.
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Марихуана пред вратата на бугарската влада Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce
Ден на регистрирање : 2008-03-12

Вратете се на почетокот Go down

Марихуана пред вратата на бугарската влада Empty Re: Марихуана пред вратата на бугарската влада

Пишување by jelena Пон Сеп 01 2008, 05:30

кркркркр смотани бугари бе... то сигурно прецедателот си пуши од време на време кркркр :smileJ:
jelena
jelena
Пуфла
Пуфла

Female
Capricorn

Расположение : Марихуана пред вратата на бугарската влада Flirty
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Into the Wild...