Зашо жените/девојките со мали цицки носат градник ?
+2
~The Vampire~
Kosta
6 posters
Зашо жените/девојките со мали цицки носат градник ?
Незнае кај да ја отворам темава и ај си реков овде :laugh:
Често (во последно време) гледам девојки со речиси никакви цицки (шо би се рекло штица ) или едвај малечки. Ок тоа и не е некаков проблем али не можам да сватам зашто форсираат да носат градник. И без него изгледаат исто, пошто од цицки немаат ни ц. Од каде тој комплекс. Ок равни се , али мора да се помират со тоа .... Во што е порблемот ?
Често (во последно време) гледам девојки со речиси никакви цицки (шо би се рекло штица ) или едвај малечки. Ок тоа и не е некаков проблем али не можам да сватам зашто форсираат да носат градник. И без него изгледаат исто, пошто од цицки немаат ни ц. Од каде тој комплекс. Ок равни се , али мора да се помират со тоа .... Во што е порблемот ?
Re: Зашо жените/девојките со мали цицки носат градник ?
Во здравје :pos: закон си!
Аман бе Коста има разлика од девојка штица со градник, и девојка штица без градник. Некоја и да нема цицки сепак со градникот ке добие некоја форма и ке изгледа ко нешто да има, глупаво е девојка да не носи градник, без разлика дали има мали или големи. Ок, не мора секогаш, али во главно треба.
Не знам за другите, јас си носам, задоволна сум :laugh:
Аман бе Коста има разлика од девојка штица со градник, и девојка штица без градник. Некоја и да нема цицки сепак со градникот ке добие некоја форма и ке изгледа ко нешто да има, глупаво е девојка да не носи градник, без разлика дали има мали или големи. Ок, не мора секогаш, али во главно треба.
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
:good: страшно е да видиш штица (девојка со мали гради) без градник грдо изгледа и плус се надеват дека така поголеми ке изгледат~The Vampire~ напиша:Во здравје :pos: закон си!
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
Е курот на марко што ќе изгледаат поголеми, тоа е веќе комплекс (е баш за тој комплекс ви зборвев) :vozbuden: :vozbuden: Ај на ова груда ќе редам градник:
Ма дај нема смисла.. :iconflowerhr4:
Kosta напиша:Е курот на марко што ќе изгледаат поголеми, тоа е веќе комплекс (е баш за тој комплекс ви зборвев) :vozbuden: :vozbuden: Ај на ова груда ќе редам градник:
ова да не ти се повтори :ljolj: :ljolj: :ljolj:
jelena- Пуфла
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1969
Поени : 192
Репутација : 5
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Into the Wild...
Ден на регистрирање : 2007-08-22
Леле ова женско е ? Абе може ќе им потпораснат ... ако ги стимулираш со носење, а ? Еволуција нешо ...
Vlado-Tornado- Администратор
-
Треснал Глупости : 297
Поени : 10
Поминат рок на траење : 38
Ден на регистрирање : 2007-05-16
Kosta напиша:Е курот на марко што ќе изгледаат поголеми, тоа е веќе комплекс (е баш за тој комплекс ви зборвев) :vozbuden: :vozbuden: Ај на ова груда ќе редам градник:
:ljolj: :ljolj: :ljolj: :ljolj: аааааа мрднат еден :pos:
Кај ја најде жити се :pos: . И ако облече само блузе без ништо под неа, ќе изгледа баш штица и грдо, а вака ќе си купи градник со најмал број што постои и барем ќе има некоја топчеста форма да речам :pos:
Има разлика, остај сеа ти, женски сме знајме, сум видела
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
Ја иам поголеми цицки од оваја :D:D:D NOT!!!!
Не беше муабетот кој колкај цицки има, тоа ви го кажав како пример, ме интересираше зашто воопшто градник на таква цицка. А што к*р ако градникот демек ќе напраи да и изгледаат поголеми, недај господе да пуштам рака ќе и го фатам срцето . Ако е до толку нека си стае силикони
Знам дека не беше муабетот за кој колкави цицки имат, јас едноставно нели сакав само да си кажам
А за прслуците не знам шо да ти речам, ваљда филм им е шо носет, а немет ЦИЦКИ!
Се шалам
А за прслуците не знам шо да ти речам, ваљда филм им е шо носет, а немет ЦИЦКИ!
Се шалам
ГАЗДА ТВОЈ СЕ ОВИЕ НА СЛИКАВА????
Да бе, мој се, ме откри :vozbuden: :vozbuden: :vozbuden:
Шо ќе прајме сега :vozbuden:
:iconflowerhr4:
Не редам поќе жени со цицки ми избегавте од темата :laugh:
Шо ќе прајме сега :vozbuden:
:iconflowerhr4:
Не редам поќе жени со цицки ми избегавте од темата :laugh: