Депилација кај машките - да или не ?
+3
~The Vampire~
Александар
Kosta
7 posters
Депилација кај машките - да или не ?
Летен период е, а со тоа и потребата од депилација. Кога се работи за жените, кај нив се очекува да го скинат и последното влакно од нивното тело (со исклучоци :pos: ) за да бидат привлечни према спротивниот пол, но кога станува збор за машките важат други правила. Многу мал број на машки се депилираат, а се поголем број наликуваат на тревници. Што мислите за машките кои одгледуваат "џунгла" на нивните гради или па кое и да било друго место ?
Re: Депилација кај машките - да или не ?
pa bi se depiliral zs da ne pojce od inet
Последната промена е направена од Александар на Вто Aвг 12 2008, 18:42. Мислењето е променето 1 пати (Reason for editing : e)
Александар- Македонија
- Расположение :
Треснал Глупости : 664
Поени : 12
Репутација : 0
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Колку се радувам на нови теми :iconflowerhr4:
Хм шо знам, за на гради ајде де, и да се издепилира не ми смета, ама ептен мразам машко издепилиран на нозе и на раце ауу :guns: Го сметам за ептен педерско тоа. Што да правам кога повеќе ме палат влакнести мажи :iconflowerhr4:
Хм шо знам, за на гради ајде де, и да се издепилира не ми смета, ама ептен мразам машко издепилиран на нозе и на раце ауу :guns: Го сметам за ептен педерско тоа. Што да правам кога повеќе ме палат влакнести мажи :iconflowerhr4:
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
па зошто да не...пред се тоа треба да го прават заради хигиена...но да не одат во крајности
GirlBT- Студент
-
Треснал Глупости : 41
Поени : 0
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : earth
Ден на регистрирање : 2008-09-09
GirlBT напиша:па зошто да не...пред се тоа треба да го прават заради хигиена...но да не одат во крајности
Во старите добри времиња, се издепилирав на нозете и на стомакот... отидов до крајност... зошто морав и се исплати то
SteelTemplar- Jehovah
-
Расположение :
Треснал Глупости : 425
Поминат рок на траење : 38
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-28
Депилација ми гледа како болна метода,јас преферирам виткрем ама само за на она местоно :133: ...еднаш така го оставив 6 минути и изгорев,после три дена спиев со нозеве рачекорени :pos:
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
HalfGrown_IDIOT напиша:Депилација ми гледа како болна метода,јас преферирам виткрем ама само за на она местоно :133: ...еднаш така го оставив 6 минути и изгорев,после три дена спиев со нозеве рачекорени :pos:
6 минути?? Оф оф црвејнца после а :pos: :pos:
~The Vampire~- Администратор
-
Расположение :
Треснал Глупости : 1353
Поени : 75
Поминат рок на траење : 35
Се наоѓам : Некаде помеѓу земја и небо
Ден на регистрирање : 2008-02-14
јас мислам дека машките треба да се депилираат,особено на градите и под мишки(под пазуви):pos: ,па 21 век сме ебаго...
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15