Дали недостига креативност за теми на форумов?!
3 posters
:: Најфорумче информатор :: :: Форум информатор
Страна 1 of 1
Дали недостига креативност за теми на форумов?!
Ај ке ја наречам темава вака,не е битно то толку...само ме копка долго време и сметам дека членовите на "најфорумче" пишет најбош теми од сите форуми.Не сакам негативно да го критикувам форумов зошто и јас сум дел од него,ама треба според мене да се пишуваат добри теми,со малку појке креативност,духовитост а не само онака како на заебанција.
Само така мојме форумов да го напрајме привлечен за другите,а не само мегу нас што се знајме :thumbup1:
Што мислите вие?!!!
Само така мојме форумов да го напрајме привлечен за другите,а не само мегу нас што се знајме :thumbup1:
Што мислите вие?!!!
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Re: Дали недостига креативност за теми на форумов?!
Таа креативност од дамна се бара.... И потполно те поддржувам тука, без разлика што сум на најфорумче и каква е мојата улога на него. Тоа е една и од причините што сме неколку души на форумов и нон стоп ги тупаме тупите теми. А за тие бош муабети ги има на сите форуми. И ќе ги има. Еве ти пример, кога и да појдам на кајгана (ја спомнав нејзе зашто едниствен форум од македонскиве што го посетувам е тој, се надевам никој не е навреден, нема ни причина заштп) да читам нешто, и кога и да отворам некоја категорија мора да се изнасмејам на некоја тема што мислам дека е сосема безвезе, едноставно само за колку да се напише нешто (Сепак постојат и теми кои се интересни и да напраиш муабет и да ги прочиташ). Но ако видиш дека кајгана има 20 000 членови за разлика од нашите 200 се ќе ти стане јасно ;-). Е сега зашто имаме 200 од кој само 10 тина активни (да не спомнувам ни администратори кои не се заинтересирани ни да се логираат) е поради тоа што нема креативност во темите како што кажа ти. На крај само ќе кажам дека те поддржавам со ова што го напиша... Бош теми = Бош форум.
од гледна точка како е уреден,не му фалит ништо, а за другото можит да се попрајме :thumbup1:
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Форумов си е уреден супер,најубав си е,ама требит и останатите членови да се вклучет да дает по некој коментар,критика или било што,па не е интересно истите пак истите,дај да видиме другите членови како размислуваат на дадениве теми или остајте други теми ако не ви се бендисвет овие
kate- Доцент
-
Треснал Глупости : 148
Поени : 0
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 33
Се наоѓам : struga
Ден на регистрирање : 2008-09-15
:: Најфорумче информатор :: :: Форум информатор
Страна 1 of 1