Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Колумбија протестира поради текстот во песната од Карла Бруни

Go down

Колумбија протестира поради текстот во песната од Карла Бруни Empty Колумбија протестира поради текстот во песната од Карла Бруни

Пишување by najforumce Саб Јун 14 2008, 01:57

Колумбија протестира поради текстот во песната од Карла Бруни Karla10

Колумбискиот министер за надворешни работи Фернандо Араујо во четвртокот во Богота протестирал поради текстот во една од песните од последниот албум на Карла Бруни, сопруга на францускиот претседател Николас Саркози, во која се споменува колумбискиот кокаин.

„Ти си моја дрога, посмртоносна од авганистански хероин и колумбиски кокаин“, се стихови во една песна во најновиот албум на Карла Бруни, кој ќе ислезе во текот на јули.

„Кога такво нешто ќе каже или испее сопругата на францускиот претседател, тоа е многу болно за Колумбија“, оценил колумбискиот министер.

„Жалиме за консумирањето на колумбиската дрога без оглед во кој контекст и во која количина се консумира. Последици се бројните жртви и насилството на улиците во Колумбија. Би требало да слушаме стихови кои забрануваат консумирање на дрога, а од целиот свет очекуваме да ни помогнат во борбата против неа. Ова се случува кога ќе се измешаат политиката и медијскиот спектакл“, оценил Араујо.

Колумбија е прв производител на кокаин во светот. Према податоците од меѓународните организации таму годишно се произведуваат околу 700 тони од белиот прав.
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Колумбија протестира поради текстот во песната од Карла Бруни Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce
Ден на регистрирање : 2008-03-12

Вратете се на почетокот Go down

Вратете се на почетокот

- Similar topics