Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!

Join the forum, it's quick and easy

Вие се наоѓате на вистинската фреквенција на najforumce FM 105.5 мегапиксели, а јас сум Досаден Login Pop Up што пробува да ве натера да се регистрирате. Др.Џек Левин кој покрај магнетниот појас за колено го измисли и магнетниот форум www.najforumce.fairtopic.com Доколку се регистрирате на овој форум големи се шансите да го зголемите волуменот на косата,да го намалите вишакот килограми и да ви се зголеми интелегенцијата,онолку колку што ќе постирате дневно на форумот.
!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Братот на Мадона пишува книга за својата сестра

Go down

Братот на Мадона пишува книга за својата сестра Empty Братот на Мадона пишува книга за својата сестра

Пишување by najforumce Пет Јун 13 2008, 04:59

Братот на Мадона пишува книга за својата сестра Madona10

Потвдено е - Кристофер Чичоне, братот на славната Мадона, пишува книга за својата сестра, а тие мемоари веќе се продадени на издавачката корпорација Сајмон и Частер, кои книгата ќе ја објават во 350 000 примероци.

Она што е интересно е тоа дека Сајмон и Частер наговориле многу продавници да ја откупат книгата потполно на слепо, т.е да купат одредена количина незнаејќи дека во книгата се работи за Мадона, нити кој ја пишува-успеале да ги земат првите нарачки само врз основа на тоа дека објавуваат „биографија на славна личност“, без никакви детални информации.

Таа тактика за издавачите се покажала успешна и претходно, на пример кога во 2006 година Вилијам Мороу најавуваше таинствена книга која ќе разоткрие детали од животот на една неименувана особа. Многумина загризале, а подоцна се увидело дека се работи за книгата за принцезата Дијана, во која се за неа открил батлерот Пол Барел.

Проблемот лежел во тоа што Батлер веќе имал напишно книга за Дијана, па втората веќе не се продавала, па целиот деловен потег ги разлутил книжарниците кои книгата ја откупиле на слепо.
najforumce
najforumce
Администратор
Администратор

Male
Taurus

Расположение : Братот на Мадона пишува книга за својата сестра Sneaky
Треснал Глупости : 440
Поени : 19
Репутација : 0
Поминат рок на траење : 44
Се наоѓам : najforumce