MORANDI 05.07.2008 Club Hard Rock - Скопје
3 posters
:: Најфорумче информатор :: :: Upcoming events
Страна 1 of 1
Re: MORANDI 05.07.2008 Club Hard Rock - Скопје
многу сакам да одам ама ова париве летет за пиење :ljolj:
HalfGrown_IDIOT- Најjакиот
-
Расположение :
Треснал Глупости : 347
Поени : 3
Репутација : 3
Поминат рок на траење : 37
Се наоѓам : Struga
Ден на регистрирање : 2007-06-03
Re: MORANDI 05.07.2008 Club Hard Rock - Скопје
Помина и Моранди.
Супер беше, дефинитвно. Имаа настап од 1h и 30min и направија феноментално издание. Мора да нагласам за сценскиот настап, ептем се изненадив многу беше добар. Тој што пееше типченце беше. И така траеше што траеше, се вратија едно 3 пати на сцена ;-). На крај како да пречуствував дојде Дј Бабура да пушта музика со неговото ташниче околу рамо што го носи секогаш и секогаш ми било мистерија што е, и ми се наткрена кога видов дека тој ќе пушта музика, зашто абер нема. Но после една песна се врати Dj од моранди и тој продолжи да пушта музиак до раните часови. Со дваа збора: Супер беше.
Супер беше, дефинитвно. Имаа настап од 1h и 30min и направија феноментално издание. Мора да нагласам за сценскиот настап, ептем се изненадив многу беше добар. Тој што пееше типченце беше. И така траеше што траеше, се вратија едно 3 пати на сцена ;-). На крај како да пречуствував дојде Дј Бабура да пушта музика со неговото ташниче околу рамо што го носи секогаш и секогаш ми било мистерија што е, и ми се наткрена кога видов дека тој ќе пушта музика, зашто абер нема. Но после една песна се врати Dj од моранди и тој продолжи да пушта музиак до раните часови. Со дваа збора: Супер беше.
Similar topics
» 08-05-2008 - Darren Emerson & Mark Brown @ Club Colosseum
» [01.06.2010]Morandi live @ SEEU Campus, Tetovo
» [01.06.2010]Morandi live @ SEEU Campus, Tetovo
:: Најфорумче информатор :: :: Upcoming events
Страна 1 of 1